Locuitorii de pe Sloboziei nu se lasă. Vor protesta, din nou, pe 16 septembrie

Locuitorii de pe Sloboziei nu se lasă. Vor protesta, din nou, pe 16 septembrie

După protestul de pe 1 septembrie, de la Giurgiu, locuitorii de pe Șos. Sloboziei, care locuiesc chiar lângă locul unde se intenționează construirea incineratorului, nu se lasă și anunță un nou protest sâmbătă, 16 septembrie.

Ciprian Alexandru, inițiatorul petiției ”STOP incinerator!” a fost pe Șos. Sloboziei, unde, împreună cu localnicii, au stabilit un plan de acțiune menit să ducă la stoparea acestui proiect nedorit la Giurgiu.

Astfel, s-a stabilit ca pe 16 septembrie, în fața Teatrului „Tudor Vianu” să aibă loc o nouă acțiune de protest, când protestarii se vor deplasa până în cartierul Tineretului.

De asemenea, va fi formulată o petiție care va fi depusă la Primăria Giurgiu. Se va forma un grup de actiune informal cu colegii din Ruse, în timp ce o petiție va ajunge și la Agentia Europeana de Mediu.

După protestul de pe 1 septembrie, de la Giurgiu, locuitorii de pe Șos. Sloboziei, care locuiesc chiar lângă locul unde se intenționează construirea incineratorului, nu se lasă și anunță un…


Autorul articolului Redacție Giurgiu-Tribune
Sursa articol si detinatorul dreptului de autor: https://giurgiu-tribune.ro/locuitorii-de-pe-sloboziei-nu-se-lasa-vor-protesta-din-nou-pe-16-septembrie/
Articol preluat automat prin functia rss pusa la dinpozitie de autor la adresa http://giurgiu-tribune.ro/feed/
Titlu original Giurgiu-Tribune
Data originala articol 6 septembrie 2023 14:27

Comentarii

comentarii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.