Lucrările de reabilitare a parcului Clopotari au fost recent finalizate

Lucrările de reabilitare a parcului Clopotari au fost recent finalizate

Lucrările de reabilitare a Parcului Clopotari au fost recent finalizate, după cum ilustrează și imaginile alăturate, urmând ca în continuare să se treacă la reabilitarea locului de joacă pentru copii, din zonă.

Timp de mai bine de două luni, echipe mixte din cadrul societăților Giurgiu Servicii Publice și Giurgiu Servicii Locale, după cum ne declarau directorii celor două societăți,  au conlucrat pentru reabilitarea Parcului Clopotari.

Aici au fost amplasate coșuri de gunoi noi, au fost vopsite băncile, fiind  înlocuite lămpile de iluminat. Totodată salariații GSL și GSP au toaletat  gardul viu  și au cosit  iarba, zona arâtând acum ca o adevărată grădină în care locuitorii zonei își pot petrece orele de relaxare, în zilele călduroase ale verii putându-se bucura  de  umbra generoasă și binevenită a  arborilor din Parc.

 

 

Articolul Lucrările de reabilitare a parcului Clopotari au fost recent finalizate apare prima dată în Jurnal Giurgiuvean.

Lucrările de reabilitare a Parcului Clopotari au fost recent finalizate, după cum ilustrează și imaginile alăturate, urmând ca în continuare să se treacă la reabilitarea locului de joacă pentru copii, din zonă. Timp de mai bine de două luni, echipe mixte din cadrul societăților Giurgiu Servicii Publice și Giurgiu Servicii Locale, după cum ne declarau […]

Articolul Lucrările de reabilitare a parcului Clopotari au fost recent finalizate apare prima dată în Jurnal Giurgiuvean.


Autorul articolului Jurnal
Sursa articol si detinatorul dreptului de autor: https://jurnalgiurgiuvean.ro/lucrarile-de-reabilitare-a-parcului-clopotari-au-fost-recent-finalizate/
Articol preluat automat prin functia rss pusa la dinpozitie de autor la adresa http://jurnalgiurgiuvean.ro/feed/
Titlu original Jurnal Giurgiuvean
Data originala articol 16 mai 2024 21:14

Comentarii

comentarii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.