Ludovic Orban pune tunurile pe Cîţu: Trebuia să facă el publice informaţiile. E o formă penibilă să mă facă pe mine vinovat

„Ce m-a deranjat la declaraţia domnului îţu a fost supărarea că a fost făcută publică informaţia. El ar fi trebuit să facă publică informaţia. trebuia să fie supărat pe el. El trebuia să informeze opinia publică (…) Cea mai bună cale de a te elibera de astfel de lucruri e să mărturiseşti. O astfel de informaţie, probabilitatea ei este uriaşă. După declaraţia premierului mi s-a spus să intru pe site-ul respectiv”, a declarat Orban.

„Mai e un alt lucru care mă deranjează, că anumiţi colegi ai mei care mă cunosc au început să arunce în spaţiul public că informaţia a fost făcută publică de mine. E o formă penibilă să-l faci vinovat pe preşedintele partidului. Mie nu mi-a comunicat în discuţiile personale acest episod”, a mai afirmat şeful PNL.

„Nici de la Florin Cîţu, nici în procedurile legale de informare nu mi s-a adus la cunoştinţă asemenea informaţii”, a completat Orban.

SURSĂ ARTICOL

Read More
Reflectorul de Sud

Comentarii

comentarii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.