Mai mulți copii aflați în grija DGASPC au fost la meciul Naționalei duminică

Mai mulți copii aflați în grija DGASPC au fost la meciul Naționalei duminică

12 copii aflați în plasament la asistenți maternali profesioniști și într-o structură de tip rezidențial din cadrul Direcției Generale de Asistență Socială și Protecția Copilului Giurgiu au susținut echipa de fotbal a României la meciul  România- Andorra, desfășurat duminică, 15 octombrie 2023.

Începând cu ora 21.45, România a jucat pe Arena Națională cu Andorra  în preliminariile Euro 2024, iar la meci au putut asista doar copii cu vârsta de sub 14 ani, fiecare grup fiind însoțit de un adult. Înscrierea copiilor s-a făcut  pe site-ul Federației Române de Fotbal.

Copiii au fost încântați de atmosfera din tribunele Arenei Naționale. Pentru cei mai mulți dintre ei, aceasta a fost prima participare la un meci de fotbal. Intenționăm ca și în viitor să îi implicăm pe copii și tineri în activități sportive, în funcție de opțiunile fiecăruia”, a declarat Valentina Loredana Dinu, director general adjunct al D.G.A.S.P.C. Giurgiu.

D.G.A.S.P.C. Giurgiu

 

12 copii aflați în plasament la asistenți maternali profesioniști și într-o structură de tip rezidențial din cadrul Direcției Generale de


Autorul articolului Autor Reflectorul de Sud
Sursa articol si detinatorul dreptului de autor: https://reflectoruldesud.ro/mai-multi-copii-aflati-in-grija-dgaspc-au-fost-la-meciul-nationalei-duminica/
Articol preluat automat prin functia rss pusa la dinpozitie de autor la adresa https://reflectoruldesud.ro/feed/
Titlu original Reflectorul de Sud
Data originala articol 16 octombrie 2023 12:32

Comentarii

comentarii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.