Mai mulți jandarmi giurgiuveni, însoțiți de copiii lor, au ecologizat Parcul Natural Comana

Un număr de 25 de jandarmi giurgiuveni, însoţiţi de copiii lor, au participat la finalul săptămânii trecute la o acţiune de ecologizare şi igienizare a Parcului Natural Comana, din judeţul Giurgiu, unde au adunat câteva sute de kilograme de deşeuri menajere aruncate la întâmplare în zona forestieră a Parcului de Aventură Comana.

Jandarmeria Giurgiu a răspuns pozitiv, pentru al doilea an consecutiv, invitaţiei de a participa voluntar la o activitate de igienizare în Parcul Natural Comana, organizată de administratorii parcului. Acţiunea s-a desfăşurat la finalul săptămânii trecute în zona forestieră dintre Parcul de aventură Comana şi izvorul Fântâna cu Nuc.

În zilele de week-end, un număr de 25 de jandarmi din cadrul IJJ Giurgiu au participat la activităţi de voluntariat în timpul cărora au adunat câteva sute de kilograme de pet-uri, ambalaje din plastic şi hârtie, cutii şi resturi menajare, lăsând în urmă o zonă curată. Aceştia au dorit să contribuie la protejarea naturii şi să responsabilizeze cetăţenii, prin exemplul propriu, cu privire la colectarea şi gestionarea corespunzătoare a deşeurilor”, a declarat luni, pentru AGERPRES, purtătoarul de cuvânt al IJJ Giurgiu, Andreea Vlada.

Potrivit acesteia, un lucru demn de menţionat este faptul că alături de jandarmi au fost şi copiii acestora, care iubesc natura şi îşi doresc să o protejeze.

„Cei mici s-au bucurat să vină în sprijinul naturii şi că au reuşit să facă un bine mediului înconjurător prin gestul lor de a participa la această activitate”, a completat Andreea Vlada.

De-a lungul timpului, Jandarmeria Giurgiu s-a mai alăturat, prin acţiuni de voluntariat, unor campanii importante de ecologizare a mediului înconjurător, precum: „Ziua de Curăţenie Naţională” şi „Let’s do it, Danube”. (www.agerpres.ro)

Read More

Reflectorul de Sud

Comentarii

comentarii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.