”Marcel Ciolacu a făcut ce a promis cu pensiile speciale”?

”Marcel Ciolacu a făcut ce a promis cu pensiile speciale”?

„Marcel Ciolacu a făcut ce a promis și ce trebuie cu pensiile speciale” (Marian Mina, președinte PSD Giurgiu)

Domnule Mina, iar v-ați grăbit. Tânăr și … grăbit. Giurgiuvenii probabil așteaptă scuze de la dv. Noi, românii care am contribuit o viață pentru o pensie decentă așteptăm ca dl Ciolacu să se țină de cuvânt și să plece, asa cum a promis.

Cu siguranță dl Ciolacu are nevoie de niște lecitina.Uită. Uită multe! Românii nu vor uita ce au facut cei din PSD in 2017-2018. Mai precis Dragnea și Ciolacu &.comp. Ei au dat voie Curtii Constituționale să devină stat în stat. Pensiile speciale le-a votat cu ambele mâini dl Ciolacu. Acum de ce nu își asumă?!

Modalitatea de calcul a pensiilor speciale pentru magistrați Dragnea și Ciolacu au inovat-o si au pus-o în practică. Acum se întoarce totul precum un bumerang.

Dacă premierul are conștiință și sânge în instalație să anuleze absolut toate pensiile speciale pe teritoriul României și toată lumea sa primească pensie pe baza contributivitatii! Abia atunci își va spăla păcatele și va putea sa se adreseze românilor de pe poziția de leader. Altfel,asa cum a spus…”acasă!”

În România toți cetățenii au drepturi egale, domnule Ciolacu.

„Marcel Ciolacu a făcut ce a promis și ce trebuie cu pensiile speciale” (Marian Mina, președinte PSD Giurgiu) Domnule Mina,


Autorul articolului Autor Reflectorul de Sud
Sursa articol si detinatorul dreptului de autor: https://reflectoruldesud.ro/marcel-ciolacu-a-facut-ce-a-promis-cu-pensiile-speciale/
Articol preluat automat prin functia rss pusa la dinpozitie de autor la adresa https://reflectoruldesud.ro/feed/
Titlu original Reflectorul de Sud
Data originala articol 2 august 2023 18:32

Comentarii

comentarii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.