Marcel Ciolacu, despre scandalul „Clotilde Armand”: „Se vor strânge semnături pentru referendumul de demitere a lui Clotilde Armand”

La o săptămână distanță de când a anunțat că Dan Tudorache a câștigat alegerile pentru Primăria Sectorului 1, Marcel Ciolacu are încă o veste teribilă pentru Clotilde Armand.

Liderul PSD este convins că semnăturile pentru convocarea unui referendum pentru demiterea lui Armand vor fi strânse, dar SIIJ trebuie să spună dacă s-au fraudat sau nu alegerile în septembrie 2020.

EXCLUSIV Marcel Ciolacu: „Românii nu vor mai suporta acest circ cu congresele PNL şi USR-PLUS”
Eu cred că se vor strânge semnăturile. Așteptăm decizia de la SIIJ. Instituțiile statului trebuie să spună adevărul. Nu putem ca în Sectorul 1 să planeze suspiciuni de fraudă electorală. E inadmisibil pentru un stat european”, a spus Marcel Ciolacu la România TV, în emisiunea lui Victor Ciutacu.

[embedded content]

Preşedintele PSD, Marcel Ciolacu, a declarat recent că primarul Sectorului 1, Clotilde Armand, ar trebui să demisioneze dacă se dovedeşte că „a fost viciat rezultatul” alegerilor locale pentru acest sector.

„Eu cred că, dacă ancheta dovedeşte că a fost viciat rezultatul, doamna primar Clotilde Armand nu o să mai rămână pe funcţie, ar trebui să demisioneze, deoarece nu este o bolşevică în care nu contează cine votează, contează cine numără, nu? Cred că ar fi un gest onorabil şi binevenit”, a precizat Ciolacu, în contextul unei întrebări pe această temă.

Noi dezvăluiri în scandalul fraudării alegerilor la Primăria Sectorului 1. „Dan Tudorache a câştigat şi în numărătoarea PNL”
El a adăugat că aşteaptă finalizarea anchetei în această speţă şi ulterior, dacă se constată că Daniel Tudorache a câştigat alegerile pentru Primăria Sectorului 1, se vor strânge semnături pentru organizarea unui referendum şi noi alegeri.

„Cred că ar fi un gest onorabil şi bine-venit. Se vor putea strânge semnături pentru a se face referendum şi pe urmă, după validarea referendumului, se fac din nou alegeri. Să aşteptăm totuşi ancheta să se finalizeze şi pe urmă, dacă domnul Tudorache a câştigat alegerile, sunt ferm convins că doamna Clotilde îşi va depune demisia”, a susţinut Ciolacu.

SURSĂ ARTICOL

Read More
Reflectorul de Sud

Comentarii

comentarii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.