Marcel Ciolacu nu ţine cont de restricţii. Ce are de gând să facă liderul PSD de Paşte: “Voi plăti amendă”

Președintele PSD, Marcel Ciolacu, a făcut declarații șocante! Liderul social-democraților a spus ce are de gând să facă de Paște, chiar în seara de Înviere! Prevede liderul PSD că România va intra în carantină până de Paște? Vedeți în rândurile de mai jos.

Marcel Ciolacu nu va ţine cont de restricţii, în noaptea de Înviere

După gafa făcută zilele trecute, când în timpul unui interviu o sumă frumușică de bani a ieșit din sacoul său, Marcel Ciolacu vine acum cu declarații menite parcă să le dea ”gloanțe” românilor care se împotrivesc din ce în ce mai mult măsurilor luate de Guvern pentru stoparea pandemiei de coronavirus.

Marcel Ciolacu a spus ce are de gând să facă în noaptea de Înviere cu orice cost pe care îl va plăti. Acesta a avertizat de pe-acum că decizia luată este una personală, iar imaginea partidului PSD nu are de ce fie asociată cu acest eveniment.

Marcel Ciolacu nu va tine cont de restrictii, in noaptea de Inviere
Marcel Ciolacu nu va tine cont de restrictii, in noaptea de Inviere

”Voi plăti amenda și îmi voi asuma fapta”

”Anunț public, oficial. În noaptea de Înviere voi fi la biserică. Acolo mă duc de când eram copil… Una e să duc partidul într-o direcție – lucru care s-a mai întâmplat și la PSD, și la alte partide – și să îl folosesc ca instrument, după hachițele mele, și alta este decizia mea personală…Voi purta mască, mă dezinfectez, dar voi fi la biserică”, a declarat liderul PSD duminică, în cadrul unei emisuni transmisă de Antena3.

Marcel Ciolacu este dispus să plătească orice amendă, în cazul în care cineva va dori să îl pedepsească astfel pentru încălcarea restricțiilor. ”Voi plăti amenda, ca orice cetățean. Ce, ar fi prima orară? Voi plăti amenda și îmi voi asuma fapta”, a răspuns el.

Marcel Ciolacu a mai fost amendat și urmă cu mai multe luni, când pe rețelele de socializare a apărut o fotografie în care liderul PSD stătea la aceeași masă cu peste 10 persoane și fără mască de protecție la gură, când toate restaurantele erau închise. Se afla la o cabană, împreună cu mai mulți colegi social-demorați.

Aviz amatorilor: Marcel Ciolacu nu împrumută bani

Marcel Ciolacu a vorbit și despre incidentul nemaivăzut în România până acum, când din sacul său s-au revărsat mai multe bancnote, în tmpul unei conferințe de presă. Liderul social-democrat a scos un document din sacou, însă mai multe bancnote s-au văzut ieșind din buzunar. Acum a venit și explicația.

”N-am sacoul şi pe colegii mei i-am anunţat că nu împrumut bani. Șefa mea de cabinet mi-a cumpărat niște produse online pentru întreținere stomatologică și a plătit cu cardul ei. În drum spre sediu, m-am oprit cu băieții și mi-am scos banii ca să-i dau Iuliei înapoi.

Nu am portofel, am un toc unde ţin şi ochelarii, ca să ştiţi de unde a apărut acel incident. Dar nu împrumut bani”, a precizat Marcel Ciolacu, în timpul conferinței de duminică de la Târgoviște, potrivit Mediafax.

Read More
Reflectorul de Sud

Comentarii

comentarii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.