Maria Gabriela Horga, deputat: ,, Împreună cu Președintele…

PNL Giurgiu

Maria Gabriela Horga, deputat: ,, Împreună cu Președintele Camerei Deputaților, Ludovic Orban și colegii mei parlamentari, Ionel Dancă și Sebastian Burduja, am avut, la Parlament, o întâlnire cu reprezentanții Asociației Române a Băncilor.

Am avut discuții privind identificarea de soluții legislative pentru creșterea nivelului de creditare din economie și facilitarea accesului companiilor și persoanelor fizice la resurse financiar-bancare, pentru nevoile de lichidate și de d…ezvoltare.

Reprezentanții sistemului bancar din România au apreciat evoluțiile pozitive din economie și măsurile de stimulare a creditării pentru companii, de tipul IMM Invest, care au ajutat firmele, în perioada dificilă de la începutul pandemiei, oferind acces rapid la finanțarea de care aveau nevoie pentru continuarea investițiilor și asigurarea capitalului de lucru.

În cadrul discuțiilor, am stabilit organizarea de întâlniri periodice, pentru abordarea priorităților parlamentare și a proiectelor de interes comun.”

Vezi mai multAr putea fi o imagine cu 1 persoană, stând în picioare, stând jos şi interiorAr putea fi o imagine cu 2 persoane, persoane în picioare şi persoane stând jos

Comentarii

comentarii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.