Marian Mina: Dacă nu este propunerea PNL, de ce sunt atât de preocupați de comasare?

Marian Mina: Dacă nu este propunerea PNL, de ce sunt atât de preocupați de comasare?


Conform  rezultatelor mai mutor sondaje, PNL a scăzut substanțial în optiunile electoratului. Fără comasarea europarlamentrelor cu localele, PNL nu mai are nici o șansă să se salveze politic . Cum trendul în parlamentul european este împotriva ultranaționaliștilor, iar la noi în țară  AUR este pe locul 2 în sondaje, intre PNL și PSD au fost discutii pe această temă. Cum o asemenea măsură este deocamdată neconstituțională, Premierul Ciolacu a amintit  că in lipsa unor  decizii politice și a unui  calendar bine stabilit   le-a cerut parlamentarilor PSD să nu voteze nicio modificare legislativă. ”Dacă nu este propunerea PNL, de ce sunt atât de preocupați de comasare?” a întrebat retoric astăzi și președintele PSD Giurgiu, deputatul Marian Mina. 

 

Astăzi, la o emisiune a postului de televiziune B1 TV, deputatul PSD de Giurgiu, Marian Mina a spus că PSD este pregătit să câștige alegerile în orice formă și că, la termen, ar fi cel mai bine.

Dacă nu este propunerea PNL, de ce sunt atât de preocupați de comasare? Eu nu am văzut pe nimeni din PSD să iasă cu această idee în spațiul public, eu nu am văzut pe nimeni de la PSD să iasă să ceară comasare și vreau să va reamintesc că în sondaje, PSD este pe locul 1, nu pe locul 3 . Eu cred ca ar ajuta PNL , în nici un caz PSD-ul. De altfel, trebuie să va recunosc (…) noi suntem pregătiți să le câștigăm in orice formă, dar dacă nu este o propunere a PNL-ului, atunci, haideți să le facem la termen, că aș a ar fi cel mai bine.

În cadrul aceleiași emisiuni, deputatul PSD de Giurgiu, Marian Mina a mai spus că nu ar fi de mirare ca PSD să intindă din nou o mâna de ajutor PNL-ului.

”Nu noi ne batem la locul 3 -4…noi suntem pe primul loc, dar noi suntem obișnuiți să ajutăm Partidul Național Lliberal că, așa dintr-odată , de câțiva ani încoace, din ciuma roșie PSD, am devenit Crucea Roșie pentru PNL și nu m-ar mira să le întindem o mână de ajutor și de data aceasta, că totuși, este as 2-lea partid din România ca mărime, și nu prea le-ar sta bine pe locul 4 .” 

 

 

Conform  rezultatelor mai mutor sondaje, PNL a scăzut substanțial în optiunile electoratului. Fără comasarea europarlamentrelor cu localele, PNL nu mai are nici o șansă să se salveze politic . Cum…


Autorul articolului Administrator
Sursa articol si detinatorul dreptului de autor: https://giurgiu-tribune.ro/marian-mina-daca-nu-este-propunerea-pnl-de-ce-sunt-atat-de-preocupati-de-comasare/
Articol preluat automat prin functia rss pusa la dinpozitie de autor la adresa http://giurgiu-tribune.ro/feed/
Titlu original Giurgiu-Tribune
Data originala articol 31 ianuarie 2024 22:28

Comentarii

comentarii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.