Marian Mina, preşedintele PSD Giurgiu, exclude orice alianţă electorală la Giurgiu cu PNL-ul: Ar însemna să înşelăm aşteptările giurgiuvenilor care vor să scape de această administraţie liberală catastrofală !

Marian Mina, preşedintele PSD Giurgiu, exclude orice alianţă electorală la Giurgiu cu PNL-ul: Ar însemna să înşelăm aşteptările giurgiuvenilor care vor să scape de această administraţie liberală catastrofală !

Marian Mina

Liderii PSD şi PNL au vorbit zilele trecute despre o posibilă listă comună de candidaţi la alegerile de anul viitor.
Posibila alianţă ar viza liste comune pentru alegerile europarlamentare, locale, parlamentare şi un candidat comun pentru prezidenţiale.
La Giurgiu o asemenea alianţă pare imposibilă, dat fiind animozităţile dintre cele două partide.
Deputatul Marian Mina, preşedintele PSD Giurgiu, exclude de altfel orice idee despre o posibilă alianţă locală cu liberalii:
” În judeţul Giurgiu este exclus să facem alianţă cu PNL-ul, ar însemna să înşelăm aşteptările giurgiuvenilor  care vor să scape de această administraţie liberală catastrofală !
Nu vreau nici măcar să ne asociem numele cu ei, dar să stăm la aceeaşi masă? Cu cine să fac coaliţie? Cu o persoană care este trimisă în judecată de către DNA pentru 5 capete de acuzare, care a făcut de râs acest judeţ cu presupusele sale legături nefireşti cu minore instituţionalizate?! Cu cine şi de ce? Toate sondajele arată ca giurgiuvenii, în proporţie covârşitoare, doresc o administraţie social-democrată.
Repet, nu se pune la Giurgiu problema unei alianţe electorale cu PNL-ul, un partid de 11%. De fapt, în maxim două luni nici nu o să mai am cu cine să fac alianţă la Giurgiu. Vor afla la momentul potrivit liberalii ce ” surpriză frumoasă” îi aşteptă.” , ne-a declarat liderul PSD Giurgiu, deputatul Marian Mina.

Liderii PSD şi PNL au vorbit zilele trecute despre o posibilă listă comună de candidaţi la alegerile de anul viitor. Posibila alianţă ar viza liste comune pentru alegerile europarlamentare, locale, parlamentare şi un candidat comun pentru prezidenţiale. La Giurgiu o asemenea alianţă pare imposibilă, dat fiind animozităţile dintre cele două partide. Deputatul Marian Mina, preşedintele […]


Autorul articolului Editor
Sursa articol si detinatorul dreptului de autor: http://giurgiupesurse.ro/marian-mina-presedintele-psd-giurgiu-exclude-orice-alianta-electorala-la-giurgiu-cu-pnl-ul-ar-insemna-sa-inselam-asteptarile-giurgiuvenilor-care-vor-sa-scape-de-aceasta-administratie-liberala-catas/
Articol preluat automat prin functia rss pusa la dinpozitie de autor la adresa http://giurgiupesurse.ro/feed/
Titlu original Giurgiu Pe Surse – actualitate giurgiu, administratie giurgiu, stiri politice, social economic, editoriale giurgiu, dezvaluiri, soc, cancan, stiri locale
Data originala articol 14 septembrie 2023 21:07

Comentarii

comentarii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.