Marioara Nedea posted: In timp ce unii dorm pe strada sau se ingramadesc intr o…

In timp ce unii dorm pe strada sau se ingramadesc intr o garsoniera,cinci,sase persoane,apartamentul ramas liber de langa locuinta mea adapostesre cinci caini. Doamna in cauza care are sotul bolnav spune ca prezenta lor ii face bine acestuiaDiin pacate mie imi face foarte rau latratul si maraitul lor.Cine stie ca se face responsabil de toate acesrea, sa vina aici sa se convinga de spusele mele. Inclusiv domnul primar si domnul care gestioneaza fondul locativ.

Read More

Comentarii

comentarii

2 comentarii

 1. Author

  Nedea Marioara este o persoana antisociala, lucru care transpare din poeziile sale, daca aveti curiozitatea sa cititi un mic esantion.Ea isi considera toti vecinii analfabeti si infractori, in conditiile in care ea este o mare scriitoare de petitii si vecinul care iti arunca cu borcane in curte fara sa tina cont ca te-ar putea lovi.
  Sunt „doamna in cauza”si sotul meu a murit in seara de 1 august si, da,cateii mei in seara aceea au plans.Daca ea ar fi fost in locul meu, eu as fi intrebat-o cu ce pot sa o ajut..Ea in schimb, dimineata s-a plimbat pe la politie si DSP sa reclame ca au deranjat-o cainii mei(chihuahua, mama si 3 pui ),desi nu era ora 22 cand s-a intamplat.
  Stia ca sunt la capela unde sotul meu a fost depus..deci ce-as putea spune despre o asemenea persoana care se considera scriitor?Pentru cine scrie?Membrii cenaclului nu se pun…
  Sincer, imi pare rau pentru ea ca duce o viata amara, pentru ca ura o inverzeste si mai ales, ca nu va sti niciodata ce binecuvantare inseamna iubirea neconditionata a unui catel..

 2. Author

  Sunt „doamna in cauza”si sotul meu a murit in seara de 1 august.Ce vreau sa stiti este faptul ca in acea seara, cainii mei,( 4 chihuahua, mama si 3 pui adulti) au latrat intr-adevar pentru ca a fost salvarea, apoi cei de la pompe funebre si simteau, cu siguranta ca s-a intamplat ceva grav daca i-am luat fortat din pat de langa el si i-am inchis in alta camera..
  Tot atunci, Nedea Marioara si sotul ei strigau la gard sa-mi potolesc cainii, in conditiile in care nu era ora 22 si cineva din cei de la salvare le-a strigat sa ma lase in pace in momentul acela.
  Desi stia ce s-a intamplat, dimineata s-a dus la politie si DSP sa ma reclame…Nu era prima data, desi singurele momente cand chihuahua latra, sunt cele cand cineva bate la usa si ii calmam imediat..Amenintari ca ne sparge geamurile, ne-a aruncat cu borcane de sticla in curte si imi striga sa sting lumina ca bate in geamul lor, asta in conditiile in care stia ca imi vegheam sotul..
  Paradox, are si ea un catel insa il aud uneori noaptea plangand, probabil pentru ca il inchide intr-o dependinta..Cei care ma cunosc stiu ca daca ea ar fi fost in locul meu as fi intrebat-o cu ce pot sa o ajut..
  Afirma ca este scriitoare..Am fost curioasa si am citit online cateva din poeziile ei..Un vers chiar o descrie:”otrava gurilor sihastre”…Mai afirma ca este absolventa de”drept”…atunci de ce incalca legea 61/1991,art.2, alin 2 si 4 si de ce nu recunoaste ca respect ceea ce prevede alin.26 al aceluiasi articol?
  Imi pare rau pentru ei, chiar este trist sa traiesti asa,scuipand in jur venin si enervandu-te ca ciripesc prea tare pasarile..

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.