Marketurile s-ar putea închide, complet, în weekend-uri!

Marketurile s-ar putea închide, complet, în weekend-uri!

 În ultima vreme se speculează că o lege nouă ar urma să intre în vigoare,  vizând  închiderea completă a marketurilor în weekend, în întreaga țară.

Este deocamdată o propunere  a micilor marketuri, motivul  fiind  scăderea drastică a vânzărilor la sfârșit de săptămână.

Asta pentru că mulți dintre consumatori aleg să își facă cumpărăturile în marile magazine, deoarece aici găsesc o varietate mai mare de produse, într-un singur loc.

Astfel, propunerea, care va fi transmisă  joi, 22 martie,  Guvernului, urmărește să aducă o schimbare în această situație.

La discuțiile din cadrul Guvernului, se va lua în considerare această propunere controversată, formulată de către micii comercianți, care spun ei, au observat o scădere a vânzărilor de până la 30%-40% în perioada weekend-urilor.

(Jurnal)

Articolul Marketurile s-ar putea închide, complet, în weekend-uri! apare prima dată în Jurnal Giurgiuvean.

 În ultima vreme se speculează că o lege nouă ar urma să intre în vigoare,  vizând  închiderea completă a marketurilor în weekend, în întreaga țară. Este deocamdată o propunere  a micilor marketuri, motivul  fiind  scăderea drastică a vânzărilor la sfârșit de săptămână. Asta pentru că mulți dintre consumatori aleg să își facă cumpărăturile în marile magazine, […]

Articolul Marketurile s-ar putea închide, complet, în weekend-uri! apare prima dată în Jurnal Giurgiuvean.


Autorul articolului Jurnal
Sursa articol si detinatorul dreptului de autor: https://jurnalgiurgiuvean.ro/marketurile-s-ar-putea-inchide-complet-in-weekend-uri/
Articol preluat automat prin functia rss pusa la dinpozitie de autor la adresa http://jurnalgiurgiuvean.ro/feed/
Titlu original Jurnal Giurgiuvean
Data originala articol 22 martie 2024 13:10

Comentarii

comentarii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.