MARȚI – TREI CEASURI RELE… DOI BĂRBAȚI AU MURIT, LA GIURGIU, ÎN INTERVAL DE CÂTEVA ORE

MARȚI – TREI CEASURI RELE… DOI BĂRBAȚI AU MURIT, LA GIURGIU, ÎN INTERVAL DE CÂTEVA ORE

Primul caz  semnalat la 112 este cel al unui bărbat de 54 de ani; marți după-amiază, pompierii de la ISU erau solicitați să intervină pe Canalul Plantelor, în zona silozurilor, în cazul unui bărbat căzut în apă.

La fața locului s-a deplasat echipajul de scafandri și pompierii din cadrul Detașamentului Giurgiu, cu o autospecială dotată cu accesorii specifice pentru salvare, două ambulanțe SMURD și SAJ.

Echipajele au găsit persoana respectivă scoasă din apă, pe o barjă, fără semne vitale. Au fost începute imediat manevrele de resuscitare, însă din nefericire acestea nu au avut rezultat. Echipajul SAJ a declarat decesul bărbatului în vârstă de 54 de ani.

Cel de-al doilea deces al zilei a fost înregistrat în parcarea unui mall din municipiu, iar victimă a fost un bărbat de 75 de ani.

Acesta a fost găsit în stop cardio-respirator și, din  păcate, eforturile echipajelor de pe Ambulanță, sosite rapid la fața locului, au rămas fără rezultat, medicii fiind nevoiți să declare decesul.

Cadavrul bărbatului a fost transportat la Morgă, pentru necropsia ce va stabili cu exactitate cauzele decesului.

foto: giurgiuveanul.ro

 

 

 

 

Primul caz  semnalat la 112 este cel al unui bărbat de 54 de ani; marți după-amiază, pompierii de la ISU erau solicitați să intervină pe Canalul Plantelor, în zona silozurilor, în cazul unui bărbat căzut în apă. La fața locului s-a deplasat echipajul de scafandri și pompierii din cadrul Detașamentului Giurgiu, cu o autospecială dotată cu …


Autorul articolului C.E.
Sursa articol si detinatorul dreptului de autor: https://giurgiu-news.ro/news/index.php/2023/05/17/marti-trei-ceasuri-rele-doi-barbati-au-murit-la-giurgiu-in-interval-de-cateva-ore/
Articol preluat automat prin functia rss pusa la dinpozitie de autor la adresa https://giurgiu-news.ro/news/index.php/feed/
Titlu original Giurgiu News
Data originala articol 17 mai 2023 13:01

Comentarii

comentarii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.