Membrii AUR au invitat jurnaliștii locali, astă seară, la ora 18.00, în fața sediului PSD Giurgiu, pentru a aprinde o lumânare ”în memoria Democrației ce ia sfârșit odată cu alegerile comasate!”

Membrii AUR au invitat jurnaliștii locali, astă seară, la ora 18.00, în fața sediului PSD Giurgiu, pentru a aprinde o lumânare ”în memoria Democrației ce ia sfârșit odată cu alegerile comasate!”

Miercuri, 7 februarie, la sediul AUR, din bulevardul București, a avut loc o conferință de presă susținută de coordonatorul filialei, Iulian Naipeanu și de candidatul la funcția de primar al Municipiului, Bogdan BRATU,  președinte al organizației locale.

Invitat la întâlnirea cu presa locală a fost binecunoscutul om de afaceri, Mohammad Murad, președintele Oamenilor de Afaceri din România, protagonist al emisiunii Imperiul Leilor, difuzată de PRO Tv.

Prima parte a conferinței a fost dedicată intenției partidelor aflate în alianță la guvernare de a comasa alegerile elctorale. Iulian Naipeanu a încercat să demonteze mitul creat de către mass media prin care alegerile comasate ar putea duce la niște economii financiare, substanțiale, la bugetele locale.

”Pentru a putea avea alegeri constituționale, corecte, va trebui să facem aceeași secție de votare, la dublu„ – a precizat Iulian Naipeanu.  ”Vom avea o dublă comisie, camere separate, urne de votare separate, cabine de vor separate, scannere pentru buletine, separate!

Vom intra într-o încăpere unde se va desfășura acțiunea de votare, după care vom ieși și vom intra în altă încăpere, cu alte comisii, cu alte urne,  cu totul în altă parte. Deci nu există niciun fel de economie la bugetul local.

Frica lor față de Partidul AUR, față de naționaliști, față de oamenii ce vor cu adevărat să apere interesele UE cât și la locale, teama că noi vom scoate cât mai mulți consilieri AUR, frica lor de a nu le pleca primari de la PSD sau de la PNL, imediat după rezultatul nostru de la Europarlamentare,  face ca aceste alegeri să fie dorite a fi  făcute comasat. 

În această seară,  la ora 18.00, vă așteptăm pe dvs. presa, în fața sediului PSD, să aprindem împreună o lumânare, Democrației din România, care a durat 34 de ani, o democrație pentru care au murit câteva mii de persoane. Îi așteptăm în același timp și pe giurgiuvenii care vor să aprindă o lumânare în memoria acestei democrații ce a luat sfârșit în acest an, 2024.„ 

Întrebat de ce lumânările vor fi aprinse doar în fața sediului PSD Giurgiu, Iulian Naipeanu a spus: ”Pentru că inițiativa este a PSD-ului! PSD-ul în momentul acesta deține primul ministru, deci ei fac cărțile, nu PNL-ul…„

El am mai spus că din informațiile pe care le deține, peste câteva zile vor fi comasate și alegerile prezidențiale cu alegerile parlamentare.

”Este un protest concomitent al Partidului AUR, în toată țara și am luat decizia să mergem în fața sediilor filialelor partidelor PSD„ – a mai spus Iulian Naipeanu.

La rândul său, Mohammad Murad  a spus: ”PSD-ul astăzi guvernează țara și cred că asumarea acestui lucru le revine lor, în totalitate…„

(Florian Tincu)

 

Articolul Membrii AUR au invitat jurnaliștii locali, astă seară, la ora 18.00, în fața sediului PSD Giurgiu, pentru a aprinde o lumânare ”în memoria Democrației ce ia sfârșit odată cu alegerile comasate!” apare prima dată în Jurnal Giurgiuvean.

Miercuri, 7 februarie, la sediul AUR, din bulevardul București, a avut loc o conferință de presă susținută de coordonatorul filialei, Iulian Naipeanu și de candidatul la funcția de primar al Municipiului, Bogdan BRATU,  președinte al organizației locale. Invitat la întâlnirea cu presa locală a fost binecunoscutul om de afaceri, Mohammad Murad, președintele Oamenilor de Afaceri […]

Articolul Membrii AUR au invitat jurnaliștii locali, astă seară, la ora 18.00, în fața sediului PSD Giurgiu, pentru a aprinde o lumânare ”în memoria Democrației ce ia sfârșit odată cu alegerile comasate!” apare prima dată în Jurnal Giurgiuvean.


Autorul articolului Jurnal
Sursa articol si detinatorul dreptului de autor: https://jurnalgiurgiuvean.ro/membrii-aur-au-invitat-jurnalistii-locali-asta-seara-la-ora-18-00-in-fata-sediului-psd-giurgiu-pentru-a-aprinde-o-lumanare-in-memoria-democratiei-ce-ia-sfarsit-odata-cu-alegerile-comasate/
Articol preluat automat prin functia rss pusa la dinpozitie de autor la adresa http://jurnalgiurgiuvean.ro/feed/
Titlu original Jurnal Giurgiuvean
Data originala articol 7 februarie 2024 17:13

Comentarii

comentarii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.