Mii de copaci urmează să fie plantați, peste câteva zile, lângă satul Teiușu, județul Giurgiu

Mii de copaci urmează să fie plantați, peste câteva zile, lângă satul Teiușu, județul Giurgiu

Cetățeni și susținători ai mișcării Salvează Solul se vor aduna în lunca râului Argeș de lângă satul Teiușu, județul Giurgiu, pentru a marca cea de-a doua aniversare a mișcării Salvează Solul, având ca obiectiv plantarea a 3.500 de puieți de salcâm și revitalizarea unei porțiuni a luncii râului Argeș de pe raza Ocolului Silvic Comana, aflată în afara Parcului Natural Comana.

Salvează Solul este o mișcare populară globală sprijinită de UNEP, UNCCD, IUCN, FAO și Programul Alimentar Mondial, menită să ridice nivelul de conștientizare cu privire la degradarea solului și să sprijine modificări de politici în favoarea sănătății acestuia.

Evenimentul este organizat de susținătorii mișcării Salvează Solul, în parteneriat cu Asociația EcoAssist – Plantăm Fapte Bune în România.

Activitatea va avea loc în data de 30 martie, la ora 10:30 (durata aproximativă 4-5 ore).

Cei interesați pot consulta datele de mai jos:

Locația evenimentului: Teiușu, județul Giurgiu – locație aproximativă (o oră de condus din București).

Pentru informații suplimentare: contact.ro@counsciousplanet.org
Instagram: Conscious Planet #SaveSoil și ConsciousPlanetRomanian

                               Site web: consciousplanet.org/ro

________

Salvează Solul este o mișcare globală lansată de Sadhguru menită să răspundă crizei solului prin reunirea oamenilor din întreaga lume pentru a apăra Sănătatea Solului și sprijinirea liderilor tuturor națiunilor pentru a institui politici și acțiuni naționale destinate creșterii conținutului organic în solul cultivabil.

Articolul Mii de copaci urmează să fie plantați, peste câteva zile, lângă satul Teiușu, județul Giurgiu apare prima dată în Jurnal Giurgiuvean.

Cetățeni și susținători ai mișcării Salvează Solul se vor aduna în lunca râului Argeș de lângă satul Teiușu, județul Giurgiu, pentru a marca cea de-a doua aniversare a mișcării Salvează Solul, având ca obiectiv plantarea a 3.500 de puieți de salcâm și revitalizarea unei porțiuni a luncii râului Argeș de pe raza Ocolului Silvic Comana, […]

Articolul Mii de copaci urmează să fie plantați, peste câteva zile, lângă satul Teiușu, județul Giurgiu apare prima dată în Jurnal Giurgiuvean.


Autorul articolului Jurnal
Sursa articol si detinatorul dreptului de autor: https://jurnalgiurgiuvean.ro/mii-de-copaci-urmeaza-sa-fie-plantati-peste-cateva-zile-langa-satul-teiusu-judetul-giurgiu/
Articol preluat automat prin functia rss pusa la dinpozitie de autor la adresa http://jurnalgiurgiuvean.ro/feed/
Titlu original Jurnal Giurgiuvean
Data originala articol 27 martie 2024 14:15

Comentarii

comentarii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.