Ministrul Dezvoltării, despre vizita la Giurgiu: ”Întâlnirile cu oamenii din comune m-au încărcat cu energie și optimism!”

Ministrul Dezvoltării, despre vizita la Giurgiu: ”Întâlnirile cu oamenii din comune m-au încărcat cu energie și optimism!”

La scurt timp după ce a vizitat județul Giurgiu, unde s-a întâlnit cu primarii, dar a fost și în două comune ce derulează proiecte finanțate de ministerul pe care îl conduce, ministrul Dezvoltării, Adrian Veștea a postat un mesaj pe pagina sa oficială:

”Județul Giurgiu este cel de-al zecelea județ în care am fost în vizită de lucru de la preluarea mandatului de ministru al dezvoltării. Am fost mereu convins că nu poți să cunoști țara dacă stai într-un birou în București, că trebuie să ieși în teren, să te lovești de probleme, să asculți oamenii. Acest mod de lucru mi-a reglat mereu acțiunile de când am intrat în politică și în administrație.

În Ministerul Dezvoltării, Lucrărilor Publice şi Administraţiei, avem în vedere un singur obiectiv – cetățeanul. Prin programele noastre de investiții, ne dorim să acoperim cât mai multe localități din toate județele României, să nu lăsăm pe nimeni în urmă!

După întâlnirea pe care am avut-o cu reprezentanții autorităților locale din județul Giurgiu, am verificat și stadiul lucrărilor de modernizare a drumurilor de interes local din localitatea Sfântu Gheorghe, comuna Băneasa.

În această zi, alături de mine au fost europarlamentarul Dan Motreanu și aleșii locali care au fost partenerii #MDLPA în proiectele dezvoltate în #Giurgiu.

Pe finalul zilei, am verificat și stadiul lucrărilor la două obiective finanțate de Ministerul Dezvoltării, prin CNI, în comuna Oinacu – o sală de sport nou construită, și proiectul reabilitării, extinderii, modernizării și dotării unui dispensar uman.

Întâlnirile cu oamenii din comunele giurgiuvene m-au încărcat cu energie și optimism, în ciuda temperaturii de peste 40*C de afară.

Gândurile și franchețea acestor momente mă țin mereu ancorat în România reală.

Continuăm!”

La scurt timp după ce a vizitat județul Giurgiu, unde s-a întâlnit cu primarii, dar a fost și în două


Autorul articolului Autor Reflectorul de Sud
Sursa articol si detinatorul dreptului de autor: https://reflectoruldesud.ro/ministrul-dezvoltarii-despre-vizita-la-giurgiu-intalnirile-cu-oamenii-din-comune-m-au-incarcat-cu-energie-si-optimism/
Articol preluat automat prin functia rss pusa la dinpozitie de autor la adresa https://reflectoruldesud.ro/feed/
Titlu original Reflectorul de Sud
Data originala articol 4 august 2023 11:31

Comentarii

comentarii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.