Momente cumplite pentru Carmen Șerban. Cântăreaţa a rămas fără voce chiar în timpul concertului

Îndrăgita cântăreață a trecut recent prin momente cumplite. Carmen Șerban a povestit cum a trăit coșmarul oricărui interpret: a rămas fără voce chiar în timpul unui concert. Artista a povestit cum a reușit, în cele din urmă, să treacă cu bine peste cumpăna ce ar fi putut pune punct carierei sale.

Carmen Șerban a trăit spaima vieții

Carmen Șerban este o prezență din ce în ce mai rară pe micul ecran. Cântăreața a fost invitată recent la emisiunea prezentată de Mirela Vaida, unde a vorbit despre un moment cumplit din viața sa.

Fiind una dintre cele mai apreciate interprete de muzică de petrecere de la noi din țară, Carmen Șerban nu a dus lipsă de concerte în preajma sărbătorilor de iarnă. Doar că, în loc să se bucure din plin de întâlnirea cu publicul, artista a trăit o spaimă uriașă, fiind la un pas să fie nevoită să pună punct carierei sale.

Totul a început în timpul unui zbor cu avionul. Cântăreața a povestit că a înghețat de frig tot drumul, pricopsindu-se cu o răceală zdravănă. Crezând că fusese infectată cu virusul SARS-CoV-2, a făcut un test PCR. A răsuflat ușurată în momentul în care rezultatul a fost negativ, însă problemele erau pe cale să se agraveze. În cele din urmă, a rămas fără voce.

„Eram pe primul rând acolo, am răcit foarte tare, încât mi-am pierdut vocea, la modul că abia mai puteam să spun bună ziua, răgușisem foarte tare, nu am făcut COVID pentru că mi-am făcut și test PCR înainte să plec la Madrid și de pe 26 deja eram răcită cobză”, a spus Carmen Șerban la Acces Direct.

Carmen Șerban

Cum și-a recăpătat vocea

Carmen Șerban și-a pus din nou nădejdea în divinitate, recunoscând că a fost foarte îngrijorată, mai ales în condițiile în care trebuia să cânte și de Revelion. A luat mai multe medicamente, însă niciunul nu a dat rezultate.

Pentru că tratamentul nu a funcționat, s-a gândit să abordeze problema și din alt unghi, așa că și-a sunat imediat duhovnicul din România.

„A citit moliftele, alea, alea și în ziua de 31 mi-a revenit vocea în procent de 60% pe la 1, 2 ziua. Am citit și eu foarte multe acatiste, am citit și eu foarte multe rugăciuni. Aveam două programe și am reușit să cânt trei programe”, a adăugat Carmen Șerban.

Prin rugăciuni, gânduri bune, omul care a ajutat-o să se vindece de cancer prin rugăciune, spune ea, a ajutat-o și de data aceasta și și-a recuperat vocea într-un timp record.

SURSĂ ARTICOL

Read More

Reflectorul de Sud

Comentarii

comentarii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.