Motivul pentru care femeia din Constanța a ajuns să-și bată fetița în vârstă de doi ani. Ce spun rudele despre grozăvie

Motivul șocant pentru care femeia din Constanța a ajuns să-și bată fetița în vârstă de doi ani! Se certase cu soțul pentru că o înșela și ca să să se răzbune și-a lovit cu bestialitate fiica! O deranja faptul ca micuța semăna foarte mult cu tatăl ei. Rudele sunt consternate și vor să aibă grijă de micuță dar și de cei doi frați până când se întoarce tatăl în țară! Spre stupefacția lor însă Direcția pentru Protecța Copilului a decis să îl plaseze în grija unor asistenți maternali!

Femeia a vrut să se răzbune pe tatăl copilului, de fapt

Imaginile greu de privit și de descris au șocat un oraș întreg. Un copil de nici trei anișori este lovit în repetate rânduri chiar de către cea care i-a dat viață. Totul este filmat chiar la solicitarea femeii, care ulterior i-a trimis imaginile soțului. Voia astfel să se răzbune pentru că aflase că bărbatul o înșeală. Și cum micuța seamănă izbitor cu tatăl, femeia a luat-o pur și simplu la bătaie.

”A fost o ceartă cu soțul pe fondul unor discuții că și-a găsit pe altcineva și ca să se răzbune a făcut aceste gesture necugetate pe care sigur că le regretă .Si-a recunoscut fapta. Ea a facut filmările. Nu știu dacă era baută. Copiii sunt la protecția copilului, o măsură pentru 5 zile și apoi să vină tatăl. Pana mâine seară va fi reținută”, spune Paul Foleanu, avocatul femeii.

Rudele femeii, bunicii și unchii au aflat abia astăzi despre cele întâmplate. De altfel întreaga poveste s-a petrecut înainte de Sărbători, însă imaginile au fost postate pe rețelele de socializare  de un apropiat al femeii, care a rămas și el șocat când le-a văzut. Bunica este răvășită de durere, mai ales că Direcța de Asistență Socială și Protecția Copilului a decis să ia copiii din familia lărgită și să îi plaseze la doi asistenți maternali, în afara orașului Constanța. Apropiații cred ca femeia este în depresie, suferă din dragoste și are nevoie de consiliere de specialitate și chiar tratament.

”De ce mi-au luat copiii? A fost un mic incident și-a bătut copilul si i-a luat. Eu am vrut să iau eu copiii. De ce nu mi-i dă? Si eu i-am crescut , ei plecau la muncă și eu aveam grijă de ei. Nu a mai lovit niciodată copiii, o fi fost ceva în familie. Cand am văzut video i-am dat câteva palme . Ii îngrijea,îi spăla , avea grijă de copii. Nu știu ce a fost în capul ei. Eu ca bunică sunt în putere și mai avem și alte rude. Avem cu toții muncă. Pentru ce să îi iei din brațele mele”, spune Constanța Păun, bunica fetiței.

Nelu Păun, unchi-  ”Nepotul meu este în Olanda Are trei copii. Această fată este puțin stresată din cauza iubirii. Este puțin geloasă. Plecând soțul afară, ea a înțeles greșit că s-ar putea să aibă pe altcineva. Nu a mai judecat. Are și depresie. De vreo luna de zile. Noi nu știam chiar tot timpul ce se întâmplă în casa lor. Dar daca a luat și un pahar bautura, au fost discuții. Am văzut filmulețul acum. Am plâns și nu mi-am dat seama că noastră este că dacă a facut o mare greșeala, să ia un tratament, să meargă la un medic. Tatăl poate avea grijă de copii. Este bunica, suntem o familie mare și unită”

Scandalurile erau la ordinea zilei în familie

Surse din anchetă susțin însă că există declarații ale vecinilor potrivit cărora în locuința celor doi aveau loc frecvent scandaluri și mai tot timpul se auzeau țipete de copii. Tocmai de aceea, polițiștii au solicitat intervenția Direcției Generale de Asistență Socială iar fetița agresată, dar și frățiorii ei mai mari de 5 si 8 ani, au fost preluați și plasați în grija unor asistenți maternali pentru o perioadă de 5 zile până când tatăl se intoarce acasă.

Mihaela Ristea, director adjunct DGASPC:  Constanța ”Cazul a intrat în atenția DGASPC. Reprezentanții insitituției s-au deplasat la secța de poliție unde a foadusa pentru audieri mama și cei trei copii. Urmare a audierilor s-a luat decizia instituirii măsurii de protectie p pentru cei trei copii la un asistent maternal. Mai exact vor fi doi asistenți maternali, dar care sunt vecini. Stau aproape, astfel că copiii nu vor fi despărțiți. Poliția face o anchetă la fel și noi, ulterior vom vedea care este cea mai bună decizie pentru copii”

Femeia a fost reținută pentru 24 de ore și a fost introdusă în Centrul de Reținere și Arestare Preventivă.În cursul zilei de mâine, ea va fi prezentată Parchetului de pe lângă Judecătoria Constanța, cu propunere de arestare preventivă pentru 30 de zile. Între timp impotriva ei a fost emis și un orin de protecție și nu are voie să se a propie de copii. Este cercetată pentru săvârșirea infracțiunii de violență în familie și riscă să fie decăzută din drepturile părintești.

SURSĂ ARTICOL

Read More

Reflectorul de Sud

Comentarii

comentarii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.