Motivul pentru care Mihai Gâdea nu a mai prezentat Sinteza Zilei. Ce a decis omul de televiziune

Mihai Gâdea a părăsit pupitrul de prezentator de la  Sinteza Zile pentru o emisiunei! Invitații din platou au fost contrariați atunci când nu l-au mai văzut pe celebrul jurnalist la propria sa emisiune. Au aflat însă imediat care au fost motivele pentru care Mihai Gâdea nu s-a aflat în platoul Antena 3.

Care a fost motivul pentru care Mihai Gâdea nu a mai prezentat Sinteza Zilei

Ediția din data de 22 februarie a emisiunii Sinteza Zilei, de la Antena 3, a început fără Mihai Gâdea. Celebrul jurnalist nu s-a mai aflat în platoul emisiunii prezentate chiar de el, iar acest lucru i-a nedumerit pe invitați. Aceștia s-au mai liniștit, după ce l-au vpzut pe Mihai Gâdea la televizor.

Jurnalistul a plecat din emisiunea sa pentru a face teren. S-a aflat în mijlocul acțiunii la Valea Jiului, unde sute de mineri au intrat în grevă, supărați că nu și-au mai primit salaiile. Mihai Gâdea s-a aflat la fața locului chiar când ortacii au decis să iasă la suprafață, după mai bine de 7 zile petrecute în subteran, la 250 de metri sub pământ.

Care a fost motivul pentru Mihai Gadea a plecat din platoul emisiunii Sinteza Zilei
Care a fost motivul pentru Mihai Gadea a plecat din platoul emisiunii Sinteza Zilei

A fost în mijlocul acțiunii

Jurnalistul a stat de vorbă cu mulți dintre protestatari și le-a luat interviuri pentru a afla exact ce i-a făcut să se închidă atâta timp în subteran. A transmis în direct de acolo, din mijlocul minerilor și a stat de vorbă chiar și cu familiile acestora. “Minerii blocaţi în subteran în Valea Jiului au ieşit din mină, dar continuă să protesteze”, a scris Mihai Gțdea și pe rețeaua de socializare Facebook. Cea care i-a ţinut locul lui Mihai Gâdea în platoul Antena 3 a fost colega sa, Sabina Iosub.

Protestul s-a terminat, însă. Mulți români se așteptau să vedem o altă mineriadă, însă premierul Florin Cîțu ne-a dat asigurări cănu vom mai vedea așa ceva, cel puțin în mandatul său.

”Găsim soluții, îi înțeleg, știu că trec printr-o situație dificilă. Formula prin care încearcă să rezolve această situație nu mi se pare cea mai fericită, dar mi se pare că sunt foate mulți politicieni care profită, așa cum au profitat și alți politicieni din aceeași categorie, în ultimii ani, de pe ultima acestei categorii sociale. Țineți minte ce a fost în anii 90. Le spun românilor și bucureștenilor că nu voi permite niciodată în România, în mandatul meu, ce s-a întâmplat în mandatele lui Iliescu și a altor socialiști. Nicio mineriadă nu se va întâmpla în acest mandat”, a declarat Florin Cîțu.

Read More
Reflectorul de Sud

Comentarii

comentarii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.