Motocicletele și ATV-urile interzise să circule între orele 22.00 și 6 dimineața, pe câteva străzi din municipiu! Vezi în ce zone…

Motocicletele și ATV-urile interzise să circule între orele 22.00 și 6 dimineața, pe câteva străzi din municipiu! Vezi în ce zone…

Poliția Giurgiu a notificat Primăria Giurgiu și a propus interzicerea accesului celor care dețin motocicluri și ATV-uri , între orele 22.00 – 06.00 în câteva zone ale municipiului Giurgiu.

Zonele în care aceste mijloace de locomoție au restricție între aceste ore sunt:

 B-dul București (Kaufland -Romarta);

B-dul Mihai Viteazul;

Str. Mircea cel Bătrân;

Str. Mareșal Foch.

   Ca urmare a acestui demers, Primăria a mai completat  cu câteva străzi pe care accesul acestui tip de vehicule  va fi interzis, în speță ,Str. G-ral Berthelot și Episcopiei.

Toate aceste propuneri au fost transpuse într-un proiect supus aprobării în Consiliul Local Giurgiu,  în data de 25 ianuarie 2024. Proiectul a fost aprobat!

Conținutul proiectului a fost pus în dezbatere publică timp de 30 de zile pe site-ul Primăriei Giurgiu, dar și afișat la avizierul acestei instituții.

 În tot acest timp cei interesați, au avut posibilitatea să își exprime un punct de vedere, ori să aducă amendamente.

Cât timp comisiile de specialitate prin care  a trecut acest proiect, consilierii locali, indiferent de partid, cât și Asociațiile de profil nu au avut nicio obiecție/amendament/ propunere sau orice alt  tip de atitudine civică, această propunere a fost transpusă într-o hotărâre.

Pentru categoriile de persoane  cărora le este opozabilă această hotărâre și  care se consideră vătămate în dreptul lor ori într-un interes legitim, se pot adresa instanței de contencios administrativ ori Institutiei Prefectului poate a ataca această hotărâre ce deja a stârnit comentarii  mai mult  sau mai puțin pertinente.

(Jurnal)

Articolul Motocicletele și ATV-urile interzise să circule între orele 22.00 și 6 dimineața, pe câteva străzi din municipiu! Vezi în ce zone… apare prima dată în Jurnal Giurgiuvean.

Poliția Giurgiu a notificat Primăria Giurgiu și a propus interzicerea accesului celor care dețin motocicluri și ATV-uri , între orele 22.00 – 06.00 în câteva zone ale municipiului Giurgiu. Zonele în care aceste mijloace de locomoție au restricție între aceste ore sunt:  B-dul București (Kaufland -Romarta); B-dul Mihai Viteazul; Str. Mircea cel Bătrân; Str. Mareșal […]

Articolul Motocicletele și ATV-urile interzise să circule între orele 22.00 și 6 dimineața, pe câteva străzi din municipiu! Vezi în ce zone… apare prima dată în Jurnal Giurgiuvean.


Autorul articolului Jurnal
Sursa articol si detinatorul dreptului de autor: https://jurnalgiurgiuvean.ro/motocicletele-si-atv-urile-interzise-sa-circule-intre-orele-22-00-si-6-dimineata-pe-cateva-strazi-din-municipiu-vezi-in-ce-zone/
Articol preluat automat prin functia rss pusa la dinpozitie de autor la adresa http://jurnalgiurgiuvean.ro/feed/
Titlu original Jurnal Giurgiuvean
Data originala articol 25 ianuarie 2024 22:13

Comentarii

comentarii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.