Municipiul Giurgiu: Servicii publice de calitate

Municipiul Giurgiu: Servicii publice de calitate

Societățile din subordinea Consiliului Local al municipiului Giurgiu(GCE, GSP, GSL) au fost adunate recent în cadrul unei ședințe de lucru unde primarul municipiului, Adrian Anghelescu și administratorul public, Marius Olteanu, împreună cu reprezentanții Direcției de Servicii Publice Direcției Tehnice si Directiei Poliției Locale au stabilit prioritățile pentru sezonul care urmează.

Primarul Adrian Anghelescu a cerut ca municipiul Giurgiu să devină prioritatea zero a tuturor acestor societăți și ca acesta să fie curățat periodic, vegetația întreținută, activitatea de dezinsecție realizată, parcurile păstrate în condiții civilizate și pentru aceasta este necesară nu doar implicarea autorităților, ci si a organelor de control pentru aplicare de sancțiuni și responsabilizarea cetățenilor pentru păstrarea în condiții bune a patrimoniului și a curățeniei trotuarelor și spațiilor publice.

Astfel, în zilele următoare, GCE continuă reabilitarea aleilor pietonale de pe B-dul București, de la ARR către Casa de Pensii și a trotuarelor din zona Casa Cărții și pe str.Gării.

Un alt obiectiv important este curățenia în cimitire pentru care vor fi folosite mijloace, utilaje și resursă umană de la toate societățile subordonate, pentru ca efectul să fie unul vizibil.

GSL va efectua activități specifice în zona unităților de învățământ, pe trotuare, spații verzi adiacente, în timp ce GSP va reorganiza activitatea de dezinsecție pentru eficientizare economică și a beneficiilor oferite, în zonele prioritare.

Pentru ca toate aceste eforturi, dar și cele din activitatea curentă de curățenie și întreținere să nu fie în zadar, Direcția Poliției Locale va acționa în consecință.

The post Municipiul Giurgiu: Servicii publice de calitate appeared first on Informatia de Giurgiu.

Societățile din subordinea Consiliului Local al municipiului Giurgiu(GCE, GSP, GSL) au fost adunate recent în cadrul unei ședințe de lucru unde primarul municipiului, Adrian Anghelescu și administratorul public, Marius Olteanu, împreună cu reprezentanții Direcției de Servicii Publice Direcției Tehnice si Directiei Poliției Locale au stabilit prioritățile pentru sezonul care urmează….

The post Municipiul Giurgiu: Servicii publice de calitate appeared first on Informatia de Giurgiu.


Autorul articolului Mitroi Mariana
Sursa articol si detinatorul dreptului de autor: https://www.informatiadegiurgiu.ro/municipiul-giurgiu-servicii-publice-de-calitate/
Articol preluat automat prin functia rss pusa la dinpozitie de autor la adresa https://www.informatiadegiurgiu.ro/feed/
Titlu original Informatia de Giurgiu
Data originala articol 1 septembrie 2023 10:22

Comentarii

comentarii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.