Nație blestemată!

Nație blestemată!

Până când ne mai batjocorim unii pe alții?! Până când dorința de putere ne va dicta un mod de viață inuman si animalic în care ne distrugem ca nație și ca oameni, de aproape patru ani de zile? De ce acest război absurd al românilor cu românii doar din dorința unora de a sta cocoțați pe tronul puterii iar a altora de a vedea șiroind sângele pe pereți?

Ne omorâm in fiecare zi unii pe ceilalți fără un țel anume ! Ne jignim la modul grotesc pe rețelele de socializare, ne batem pe stradă, în parc, la magazine… ne urâm de moarte unii pe ceilalți și ne uitam urât doar pentru o vorbă spusă aiurea și la cel cu care împărțim patul si pâinea…

În tot acest timp, în societatea ruptă iremediabil în două, unii se îmbogățesc de pe urma altora, fac afaceri veroase așa cum numai ei știu de pe urma oricărei nenorociri, într-o ciolaniada grotescă și umilitoare pentru noi toți… ministrul care te fură în față și te obligă să-i suporti mizeriile cu care el îți golește buzunarul în fiecare zi … Și o faci, docil și idiot, cât vrea el, până când îi va pocni lui burtihanul doldora de bani… cât vrea el și cât vor ei …

Si toți, într-o lăcomie și avariție de nedescris, au afaceri de tot felul de zici că au anticipat de mult posturile din guvern si sărăcirea populației și marea îmbogățire! A lor !

”Noi, ăștia bogați, dorim puterea!” ”Voi,  prostimea și sărăcimea, ciocul mic, că pentru voi ne împrumutăm miliarde de euro, să aveți ce plăti generații întregi! Și faceți bine și băteți-vă între voi până vă ia dracul pentru noi, pentru că oricum nu avem habar de existența voastră mizeră.”

Ascultători din fire, lași, slugarnici și răi cu noi de când ne știm, ne războim unii cu alții și aruncăm veninul unii pe ceilalți doar pentru a le face pe plac celor care nu ne cunosc, nu au habar de existența noastră și ne fură și ne mint în fiecare secundă …Suntem cu voia noastră slugi la niște uși care nu se vor deschide niciodată pentru noi!

Cu siguranță suntem blestemați de soartă și de Dumnezeu dacă ne urâm și ne omorâm între noi pentru bunăstarea celor care ne batjocoresc și ne fură… O nație blestemată în care cel care abia știe să se iscălească, pentru o sută de lei pe care își cumpără trei beri și le varsă după o oră în veceul din fundul curții, pune ștampila de vot pe ăla care i-a furat pâinea de la gură de ani și ani … ăla hotărăște soarta celorlalți pentru patru ani … Soarta noastră și a copiilor noștri…

Și tot pentru că ”minciuna stă cu regele la masă”, și tot pentru setea nestăvilită de putere și bani, nenorocita ciolaniadă, ne trimitem fără să avem milă și demnitate, copiii la școală …Afacerile cu măștile, cu dezinfectanți si cu aparatură medicală trebuie să pornească din nou,să meargă mai departe, buzunarele și conturile trebuie umplute cu banii care ne-au dezumanizat pe toți !

Nici moartea nu ne mai oprește, puterea calcă râzând peste cadavre … Copiii trebuie sa meargă la școală, afacerile să înflorească din orice, unii vor chiar incineratoare, alegerile se fac cu bani !

Cu cât mai mulți bani, cu atât mai multă putere! Cu cât mai multă putere, cu atât mai multă prostie și mai ales, sfânta sărăcie care face minuni pentru putere!

Dați drumul copiilor în școli și cumpărați măștile si aparaturile scumpe ale ministrului! Vor ruginii prin hambar, dar…merită! Dați drumul pandemiei prevăzute în viitorul cel mai apropiat în casele voastre și mergeți neapărat la vot atunci când vrea puterea!

Nici nu trebuie sa doară pe cineva bătaia de joc și pericolul care-i paște pe profesori, pe părinți, pe bunici … Masca și votul înseamnă bani si putere!

Domnule ministru de resort, personal vă îndemn să scoateți la vânzare modelul de vizieră care face din profesor un monstru de care vor fi ”încântați” copiii în clasă, iar pentru conturile dv va fi mană cerească ! Mai ales dacă sunteți deștept și ne obligați sa le purtăm la …vot !

Ei, mai este puțin până la vot, dar destul cât sa ne înjurăm pe facebook noi, românii …de părinți, de frați, de orice … Să ne batem pe străzi, să ne scuipăm și să ne judecăm unii pe alții la greu.

Puneți-vă baronii locali să scuipe pe munca celor care ne vor binele și lucrează pentru noi! Nu merită să-i lăudăm, ba dimpotrivă, hai să-i lovim cu pietre !

Puterea voastră merită totul! Până când ?! Întotdeauna! Mereu! Pentru că noi suntem o nație blestemată! Trăim în…Ciolaniada!

 

Până când ne mai batjocorim unii pe alții?! Până când dorința de putere ne va dicta un mod de viață


Autorul articolului Autor Reflectorul de Sud
Sursa articol si detinatorul dreptului de autor: https://reflectoruldesud.ro/natie-blestemata/
Articol preluat automat prin functia rss pusa la dinpozitie de autor la adresa https://reflectoruldesud.ro/feed/
Titlu original Reflectorul de Sud
Data originala articol 19 septembrie 2023 15:32

Comentarii

comentarii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.