Ne conduc urmașii torționarilor.

Ne conduc urmașii torționarilor.

Ne conduc urmașii torționarilor. Cercetătorul Fabian Anton: Ludovic Orban, fiu și nepot de securiști. Tatăl premierului a fost unul dintre anchetatorii marelui duhovnic Teofil Pârâian
Vestea ca proaspătul candidat al PSD, Dr. Alexandru Rafila ar fi fost fiul unui torționar al Securității staliniste a făcut turul mass-mediei din România.
Cunoscutul cercetător și jurnalist Fabian Anton dezvăluie însă o altă informație de mare importanță pentru opinia publică.
Astfel, el arată că tatăl premierului Ludovic Orban, a fost și el un cadru de nădejde al Securității bolșevice. Ludovic Orban (tatăl) a fost sublocotenent și șef birou II la Ministerul Securității Statului, Regiunea Stalin (Brașov).
Fabian Anton mai spune că tatăl actualului premier și al consilierului prezidențial Leonard Orban a fost unul dintre anchetatorii arhimandritului Teofil Părâian, unul dintre marii duhovnici ai Bisericii Ortodoxe Române.
Teofil Pârâian a fost urmărit de Securitate, printre altele, pentru că „privește cu afecțiune elementele condamnate sau cu trecut politic și îi privește cu încredere, ca buni prieteni și față de care își manifestă neîncrederea față de regim, criticând libertatea și distragerea de la credință a tineretului”.
Jurnalistul care a realizat celebrul interviu cu torționarul Franț Țandără publică și un document din volumul 61 al dosarului nr. 7358 DMRU în care apare numele și gradul părintelui celor doi demnitari de azi ai statului român.
Leonard Pencea

Ne conduc urmașii torționarilor. Cercetătorul Fabian Anton: Ludovic Orban, fiu și nepot de securiști. Tatăl premierului a fost unul dintre


Autorul articolului Autor Reflectorul de Sud
Sursa articol si detinatorul dreptului de autor: https://reflectoruldesud.ro/ne-conduc-urmasii-tortionarilor/
Articol preluat automat prin functia rss pusa la dinpozitie de autor la adresa https://reflectoruldesud.ro/feed/
Titlu original Reflectorul de Sud
Data originala articol 12 mai 2023 21:31

Comentarii

comentarii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.