Nicolae Bacalbaşa, declaraţie halucinantă în pandemia de coronavirus: „Suprapopularea violentă necesită reducerea rapidă a populației lumii”

Nicolae Bacalbașa a vorbit în direct la Realitatea PLUS despre infecția cu coronavirus. Deși a trecut prin boală și recunoaște existența acesteia, medicul crede că e vorba de o conspirație mondială pentru reducerea populației.

„Riscul infecțios este extrem de mare, nu este anticipabil decât cu dificultate și pe termen mediu. E foarte greu de spus unde va duce omenirea. Toată povestea cu vaccinistii și anti-vaccinistii trebuie privită cu multe rezerve. Pe plan mondial povestea acestei infecții este destul de dubioasă, se vorbește despre resetare, despre suprapopulare violență, necesitatea de a reduce brusc și mult populația lumii fără să se explice cum se va realiza acest lucru. Vine o șefa a FMI-ului, o franțuzoaică, ne spune că bătrânii nu își justifică economic existența”, a declarat medicul Nicolae Bacalbașa la Realitatea PLUS.

Ludovic Orban, atac direct la adresa lui Iohannis: „Să faci promovare la golf în situaţia actuală, mi s-a părut total deplasat”
Nicolae Bacalbaşa, multe amenzi pentru declaraţii deplasate

Poate cel mai controversat gest al lui Nicolae Bacalbaşa a fost atunci cand i-a spus Ralucai Turcan ca va face fractura „daca mai da cu labele”, afirmatia sa fiind urmata de gesturi obscene. In semn de protest fata de declaratia acestuia, parlamentarii USR au parasit sedinta de plen.  „Da cu labele, vezi ca faci fractura, vezi domnisoara ca faci fractura si pe urma nu mai poti sa… votezi”, a spus deputatul PSD. Gabriel Vlase i-a inchis microfonul si i-a cerut sa mearga in sala.

De asemenea, CNCD l-a amendat pe Bacalbasa cu 6.000 de lei pentru discriminare, in urma afirmatiei: „No!… Sa fie clar!!! Chinezii au luat virusul de la lilieci, noi o sa-l luam de la ciorile noastre”.

Deputatul Nicolae Bacalbaşa, OUT de pe lista candidaţilor la parlamentare
Coronavirus: Peste 4,67 milioane de persoane au murit din cauza pandemiei în întreaga lume de la finalul anului 2019

4.678.016 milioane de persoane au murit din cauza pandemiei de coronavirus în întreaga lume de la finalul anului 2019, conform unui bilanţ stabilit de AFP.

Cele mai multe decese s-au înregistrat în SUA (673.441). Brazilia este pe locul doi, cu 589.573 de decese, urmată de India (444.529), Mexic (270.538) şi Peru (198.948).

Organizaţia Mondială a Sănătăţii (OMS) estimează, ţinând cont de supramortalitatea legată în mod direct şi indirect de covid-19, că bilanţul real al pandemiei ar putea fi de două-trei ori mai mare decât cel raportat.

[embedded content]

SURSĂ ARTICOL

Read More
Reflectorul de Sud

Comentarii

comentarii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.