Noel Gallagher îl acuză pe prințul Harry că este un „snowflake woke” după criticile aduse familiei regale

Noel Gallagher, chitaristul trupei Oasis, afirmă despre prințul Harry că este „un snowflake woke nenorocit” din cauză că a criticat în public familia regală, relatează Insider.

Gallagher, care are o relație notoriu de dificilă cu fratele său și fostul vocal al trupei, Liam Gallagher, a afirmat de asemenea într-un interviu acordat tabloidului The Sun că simpatizează cu prințul William deoarece știe cum este să ai un frate mai mic „căruia nu-i mai tace gura”.

„Prințul William. Simt durerea acelui flăcău”, a afirmat acesta, adăugând că „are un frate mai mic căruia nu îi mai tace gura…cred că aia e atât de inutil. Mi-ar plăcea să cred că eu am fost mereu ca William”, a declarat acesta.

„Prințul Harry pare ca un snowflake woke nenorocit tipic, căcănarul. Nu îți critica familia deoarece nu e nevoie de asta”, a mai afirmat chitaristul.

Prezentatorul Piers Morgan, un alt critic vocal al prințului Harry și a lui Markle, a distribuit pe Twitter o captură de ecran cu interviul lui Gallagher, afirmând că acesta „are degetul pe pulsul națiunii”.

Într-un tweet ulterior acesta a adăugat că „excelent interviu…slavă cerului că încă existe vedete ca @NoelGallagher care spun ce gândesc, nu le pasă cine va fi ‘ofensat’ și nu se plâng despre cât de îngrozitoare sunt viețile lor privilegiate și răsfățate”.

Brilliant interview… thank God there are still stars like @NoelGallagher who speak their mind, don’t care who gets ‘offended’ & never whine about how awful their pampered privileged lives are. More please. uD83DuDC4FuD83DuDC4F https://t.co/OtJsvVwnz1

— Piers Morgan (@piersmorgan) June 10, 2021

Morgan a fost nevoit să părăsească emisiunea „Good Morning Britain” pe care o găzduia după ce a criticat-o pe Meghan Markle și a pus sub semnul întrebării acuzațiile incendiare făcute de aceasta în timpul interviului acordat prezentatoarei americane Oprah Winfrey.

Read More
Reflectorul de Sud

Comentarii

comentarii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.