Noi controale ale poliţiştilor rutieri pe drumurile din judeţul Giurgiu

Noi controale ale poliţiştilor rutieri pe drumurile din judeţul Giurgiu

Ieri, în intervalul orar 15.00-22.00, poliţiştii rutieri au desfăşurat, pe principalele artere din județul Giurgiu, o acțiune pentru prevenirea cauzelor generatoare de accidente rutiere.

Pentru neregulile constatate, polițiștii au aplicat 28 de sancțiuni contravenționale, în valoare de 24.175 de lei. Dintre acestea, 12 sancțiuni au fost aplicate participanților la trafic care nu au purtat centura de siguranță, 8 pentru depășirea limitei legale de viteză și 8 pentru lipsa documentelor și alte abateri.

De asemenea, au fost reținute 7 permise de conducere (conducere sub influența alcoolului, depășirea limitei legale de viteză) și retrase 4 certificate de înmatriculare.

Totodată, în perioada de referință, polițiștii au legitimat 122 de persoane, au verificat 130 de autovehicule și au efectuat 21 de testări cu aparatul etilotest și 7 cu aparatul drugtest.

 

Ieri, în intervalul orar 15.00-22.00, poliţiştii rutieri au desfăşurat, pe principalele artere din județul Giurgiu, o acțiune pentru prevenirea cauzelor generatoare de accidente rutiere. Pentru neregulile constatate, polițiștii au aplicat 28 de sancțiuni contravenționale, în valoare de 24.175 de lei. Dintre acestea, 12 sancțiuni au fost aplicate participanților la trafic care nu au purtat centura […]


Autorul articolului Obiectiv Gr.
Sursa articol si detinatorul dreptului de autor: https://obiectivgiurgiu.ro/noi-controale-ale-politistilor-rutieri-pe-drumurile-din-judetul-giurgiu/
Articol preluat automat prin functia rss pusa la dinpozitie de autor la adresa http://obiectivgiurgiu.ro/feed/
Titlu original ObiectivGiurgiu.Ro – cotidian de informație, opinie și atitudine civică
Data originala articol 23 ianuarie 2024 00:08

Comentarii

comentarii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.