Noi medici au sosit în echipa Spitalului Județean de Urgență Giurgiu! Cine sunt ei și în ce specialități…

Noi medici au sosit în echipa Spitalului Județean de Urgență Giurgiu! Cine sunt ei și în ce specialități…

Un nou grup de medici s-a alăturat în aceste zile colectivului de cadre medicale din cadrul Spitalului Județean de Urgență, Giurgiu.

Președintele Consiliului Județean Giurgiu, Dumitru Beianu, a dorit la rândul său să îi cunoască pe cei care îi vor îngriji și le va reda sănătatea cetățenilor giurgiuveni.

 Noii sosiți sunt : Dr. gastroenterolog Sass Roxana, Dr. nefrolog- Nae Georgiana, Dr. hematolog – Bonea Diana, Dr. chirurg – Sora Alina, Dr. urolog – Stan Mihai, Dr. pediatru – Mareș Georgiana, Dr. ATI – Călin Bianca, Dr. ATI- Dămăceanu Mihai, Dr. ORL – Ghiță Dragoș și Doctori  neurologi :  Dr. Drăgușin Andreea și Dr. Findrihan Paul.

 Președintele CJ le-a prezentat noilor sosiți proiectele de modernizare și dotare pe care Consiliul Județean le are în implementare și i-a rugat pe tinerii medici să vină cu propriile lor propuneri pentru demararea viitoarelor proiecte care vizează SJU Giurgiu, asigurându-i de toată deschiderea și susținerea sa.

 Totodată,  președintele Beianu a menționat că va sprijini  orice demers ce vine în sprijinul activității pe care medicii o desfășoară zi de zi în acest spital.

De precizat că daja o serie de idei ce au fost prezentate în cadrul întâlnirii, au fost consemnate și se vor afla pe lista investițiilor din perioada următoare.

(Jurnal)

Un nou grup de medici s-a alăturat în aceste zile colectivului de cadre medicale din cadrul Spitalului Județean de Urgență, Giurgiu. Președintele Consiliului Județean Giurgiu, Dumitru Beianu, a dorit la rândul său să îi cunoască pe cei care îi vor îngriji și le va reda sănătatea cetățenilor giurgiuveni.  Noii sosiți sunt : Dr. gastroenterolog Sass […]


Autorul articolului admin
Sursa articol si detinatorul dreptului de autor: https://jurnalgiurgiuvean.ro/noi-medici-au-sosit-in-echipa-spitalului-judetean-de-urgenta-giurgiu-cine-sunt-ei-si-in-ce-specialitati/?utm_source=rss&utm_medium=rss&utm_campaign=noi-medici-au-sosit-in-echipa-spitalului-judetean-de-urgenta-giurgiu-cine-sunt-ei-si-in-ce-specialitati
Articol preluat automat prin functia rss pusa la dinpozitie de autor la adresa http://jurnalgiurgiuvean.ro/feed/
Titlu original Jurnal Giurgiuvean
Data originala articol 27 aprilie 2023 22:11

Comentarii

comentarii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.