O femeie din Frăteşti a fost reţinută, după ce a intrat într-o şcoală şi a bătut două eleve

O femeie din Frăteşti a fost reţinută, după ce a intrat într-o şcoală şi a bătut două eleve

La data de 22 martie a.c., ora 18.00, polițiștii Secției nr. 5 Poliție Rurală Giurgiu au fost sesizați telefonic de către un reprezentant al unei școli gimnaziale din localitatea Frătești, județul Giurgiu, cu privire la faptul că două eleve au fost agresate fizic de o femeie.

În temeiul sesizării, la fața locului s-au deplasat polițiștii, din primele cercetări reieșind faptul că în ziua de 22 martie a.c., în intervalul orar 15.00-16.00, în interiorul școlii, în timpul predării cursurilor, ar fi pătruns o femeie, de 47 de ani, din localitatea Frătești, mama unui elev, care, pe fondul unor neînțelegeri mai vechi, ar fi agresat fizic două eleve, de 12 ani, prin aplicarea de lovituri la nivelul feței și abdomenului.

În cauză, polițiștii au întocmit un dosar penal în care se efectuează cercetări sub aspectul săvârșirii infracţiunilor de lovirea sau alte violențe și tulburarea ordinii și liniștii publice.

La data de 23 martie a.c., pe baza probatoriului administrat, sub coordonarea procurorului din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Giurgiu, femeia în cauză a fost reținută, pentru 24 de ore.

La data de 22 martie a.c., ora 18.00, polițiștii Secției nr. 5 Poliție Rurală Giurgiu au fost sesizați telefonic de către un reprezentant al unei școli gimnaziale din localitatea Frătești, județul Giurgiu, cu privire la faptul că două eleve au fost agresate fizic de o femeie. În temeiul sesizării, la fața locului s-au deplasat polițiștii, […]


Autorul articolului Obiectiv Gr.
Sursa articol si detinatorul dreptului de autor: https://obiectivgiurgiu.ro/o-femeie-din-fratesti-a-fost-retinuta-dupa-ce-a-intrat-intr-o-scoala-si-a-batut-doua-eleve/
Articol preluat automat prin functia rss pusa la dinpozitie de autor la adresa http://obiectivgiurgiu.ro/feed/
Titlu original ObiectivGiurgiu.Ro – cotidian de informație, opinie și atitudine civică
Data originala articol 24 martie 2023 19:06

Comentarii

comentarii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.