O minte imbecilă a aruncat detergent în apa unei fântâni arteziene din Municipiu, umplând-o de spumă!

O minte imbecilă a aruncat detergent în apa unei fântâni arteziene din Municipiu, umplând-o de spumă!

În cursul zilei de joi, fântâna arteziană din sensul giratoriu aflat în dreptul stației Petrom de pe șoseaua București ( Municipiul Giurgiu) s-a umplut de spumă, spre amuzamentul giurgiuvenilor ce se găseau în trecere prin zonă.

Deși comentariile injurioase din mediul on line sunt adresate celor din Primăria Giurgiu, respectiv societăților subordonate acesteia, venim cu precizarea că în urma informațiilor primite în acest sens, fântâna este administrată de o cu totul altă societate, ce nu are nicio legătură cu autoritatea publică locală.

Totodată am aflat, pe surse, că în fântână au fost găsite mai multe pliculețe cu detergent ( se pare Ariel),  ceea ce dovedește că cineva a făcut acest gest intenționat, având interesul ca Primăria locală, conducerea acesteia să fie victima unei farse de prost gust care  dovedește încă o dată nivelul de educație și grija unor cetățeni ( sau poate, de ce nu,  a unor grupuri de interese!) pentru imaginea acestui oraș, pentru patrimoniul urbanistic al  municipiului.

Cel ce a recurs la un astfel de gest mitocănesc nu știe că ar fi necesare nu câteva pliculețe, ci tone de detergent pentru a curăța mințile pătate de morbul imbecilității, unor concetățeni ca el și mai ales pentru a spăla rușinea giurgiuvenilor onești care își fac cruce  întrebându-se cât  poate să mai rabde Dumnezeu asemenea persoane.

(City ZEN) 

Articolul O minte imbecilă a aruncat detergent în apa unei fântâni arteziene din Municipiu, umplând-o de spumă! apare prima dată în Jurnal Giurgiuvean.

În cursul zilei de joi, fântâna arteziană din sensul giratoriu aflat în dreptul stației Petrom de pe șoseaua București ( Municipiul Giurgiu) s-a umplut de spumă, spre amuzamentul giurgiuvenilor ce se găseau în trecere prin zonă. Deși comentariile injurioase din mediul on line sunt adresate celor din Primăria Giurgiu, respectiv societăților subordonate acesteia, venim cu […]

Articolul O minte imbecilă a aruncat detergent în apa unei fântâni arteziene din Municipiu, umplând-o de spumă! apare prima dată în Jurnal Giurgiuvean.


Autorul articolului admin
Sursa articol si detinatorul dreptului de autor: https://jurnalgiurgiuvean.ro/o-minte-imbecila-a-aruncat-detergent-in-apa-unei-fantani-arteziene-din-municipiu-umpland-o-de-spuma/
Articol preluat automat prin functia rss pusa la dinpozitie de autor la adresa https://jurnalgiurgiuvean.ro/feed/
Titlu original Jurnal Giurgiuvean
Data originala articol 14 septembrie 2023 19:12

Comentarii

comentarii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.