O nouă captură de țigarete la frontiera Giurgiu

O nouă captură de țigarete la frontiera Giurgiu

Joi 18 ianuarie, la diferite intervale de timp, în Punctul de Trecere a Frontierei Bechet, s-au prezentat pe sensul de intrare în țară doi cetățeni români, în vârstă de 30, respectiv 40 de ani, ambii conducând două autocamioane, înmatriculate în România.

Cu ocazia efectuării controlului de frontieră asupra mijloacelor de transport, poliţiştii de frontieră au descoperit, ascunse printre bagajele personale ale șoferilor, în total, 40.000 de țigarete  (2.000 pachete de țigări)Țigările, nu aveau aplicate timbru fiscal, iar persoanele în cauză nu a putut prezenta documente de proveniență.

Întreaga cantitate de ţigarete, estimată la o valoare de 44.000 lei, a fost indisponibilizată, iar celor doi șoferi le-au fost întocmite dosare penale sub aspectul săvârșirii infracțiunii de contrabandă, conform art. 270 din Legea 84/2006.

 

Joi 18 ianuarie, la diferite intervale de timp, în Punctul de Trecere a Frontierei Bechet, s-au prezentat pe sensul de intrare în țară doi cetățeni români, în vârstă de 30,…


Autorul articolului Redacție Giurgiu-Tribune
Sursa articol si detinatorul dreptului de autor: https://giurgiu-tribune.ro/o-noua-captura-de-tigarete-la-frontiera-giurgiu/
Articol preluat automat prin functia rss pusa la dinpozitie de autor la adresa http://giurgiu-tribune.ro/feed/
Titlu original Giurgiu-Tribune
Data originala articol 19 ianuarie 2024 12:28

Comentarii

comentarii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.