O nouă #gafă impardonabilă marca Vlad Voiculescu! Ministrul…

Cristina Elena Dinu

O nouă #gafă impardonabilă marca Vlad Voiculescu!
Ministrul Sănătăţii s-a certat, astăzi, cu presa naţională, susţinând că nu există în niciun Ordin vreo prevedere referitoare la îngroparea fără haine a trupurilor celor răpuşi de COVID-19. Ba mai mult, Voiculescu a pasat vina la cei de la pompe funebre în cazul celor aproape 25.000 de #români care şi-au pierdut viaţa, până acum, din cauza noului coronavirus. Sunt 25.000 de familii #umilite care au suferit nu doar din cauza p…ierderii celor dragi, ci şi pentru că au fost nevoite să îşi îngroape morţii în saci, dezbrăcaţi.
Prins cu minciuna, Vlad #Voiculescu a dat bir cu fugiţii şi a transmis, într-un post-scriptum al unui articol, pe Facebook, că a greşit şi că îşi cere scuze. Este prea târziu!
Pentru că ori a minţit, ceea ce este de neiertat, ori a recunoscut că este #incompetent, ceea ce este şi mai grav. Nu se poate să nu ştii, ca ministru al Sănătăţii- aflat în funcţie de atâtea luni- ce conţin documente atât de importante pentru o ţară întreagă!
Vlad Voiculescu trebuie să-şi dea #demisia! S-a dovedit, încă o dată, că este cel mai slab ministru al Sănătăţii, de 30 de ani încoace!

Vezi mai multAr putea fi o imagine cu 1 persoană şi stând în picioare

Comentarii

comentarii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.