O nouă înregistrare cu „animalul politic” de la Apele Române: „Nu se puteau face intervenţii la el” AUDIO

O nouă înregistrare a fost publicată astăzi, de către jurnaliştii de la ”Recorder”, în cazul angajărilor politice făcute la Administraţia Bazinală de Apă Prut-Bârlad.

Se pare că înlăturarea din funcţie a directorului Gabi Musteaţă nu a fost legată doar de refuzul de a lucra cu Simona Iancu, ci şi cu faptul că acesta era considerat o problemă, pentru că ”nu se puteau face intervenţii” la el. 

„Nici eu şi nici altcineva nu poate să facă intervenţii la el, nu ştiu dacă ştii. Deci era o problemă cu el, ştiţi…”, se aude în înregistrarea publicată de Recorder. 

Petru Avram, vicepreşedintele PNL Iaşi, este singurul rămas în picioare, după ce fosta chelneriţă Simona Iancu şi-a dat demisia şi Gabi Musteaţă a fost înlăturat de la ABA Prut-Bârlad.

Chiar şi premierul Florin Cîţu a făcut astăzi precizări în legătură cu cazul mediatizat în această săptămână. „Am vorbit cu ministrul Tanczos Barna să vedem dacă putem să găsim o soluţie în discuţiile cu domnul respectiv. Dar nu a fost acum dat afară, nu a fost o decizie luată acum. Aceasta este o informaţie pe care aş vrea să o corectez în spaţiul public. Nu a luat nimeni decizia pentru a îl concedia pe domnul respectiv, în acest moment. Decizia a fost luată anul trecut, prin reorganizare. I s-a oferit post, a refuzat şi acum a ajuns la finalul perioadei în care putea să opteze pentru alt post. Atât. Dar domnul Tanczos Barna este în legatură şi vom avea mai multe informaţii în perioada următoare”, a explicat premierul. 

Acesta a făcut referiri şi la oprirea nepotismului în administraţia publică. „Pentru restul am trimis Corpul de Control şi nu mă opresc aici. Am spus foarte clar – în acest mandat oprim acest nepotism, oprim aceste conflicte de interese, dar nu le putem face peste noapte. Cum este semnalat un caz, aţi văzut că reacţionez imediat şi vor urma măsuri”, a conchis Cîţu. 

Vă recomandăm să citiţi şi: 

 

Read More
Reflectorul de Sud

Comentarii

comentarii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.