O nouă reuşită pentru Fabian Ţîrcă, primarul comunei Oinacu!

O nouă reuşită pentru Fabian Ţîrcă, primarul comunei Oinacu!

Fabian Motreanu

Pe pagina personală de socializare, Fabian Ţîrcă, primarul comunei Oinacu, anunţă semnarea contractului de finanţare pentru realizarea reţelei de canalizare în localitate.
Este o nouă reuşită importantă a tânărului primar al comunei Oinacu:Ministerul dezvoltarii

” Ieri, la Ministerul Dezvoltării, împreună cu președintele filialei Giurgiu a PNL, Dan Motreanu, și cu colegul meu Marin Ghidănac, primarul comunei Roata de Jos, am semnat contractele de finanațare pentru înființarea de rețele de canalizare în comunele Oinacu și Roata de Jos, proiecte realizate pe Programul Național de Investiții ANGHEL SALIGNY.
Acest proiect, important pentru comuna noastră, va aduce o investiție de peste 33 de milioane de lei, ceea ce va însemna realizarea a peste 25 de kilometri de rețea de canalizare și construirea unei stații de epurare.
Sunt bucuros că, în sfârșit, am reușit realizarea acestui proiect, și, așa cum precizam mai devreme, în scurt timp vor demara lucrările acestei investiții, care era dorită de multă vreme de comunitate. Comuna noastră se află într-un proces accelerat de dezvoltare, iar promisiunile făcute la preluarea mandatului devin realitate.
Totodată, s-a semnat și contractul de finanțare pentru modernizarea Școlii Gimnaziale nr. 1 din Oinacu.
Îi mulțumesc domnului președinte PNL Giurgiu, Dan Motreanu, pentru sprijinul și susținerea acordate în dezvoltarea comunei Oinacu” .

 

Pe pagina personală de socializare, Fabian Ţîrcă, primarul comunei Oinacu, anunţă semnarea contractului de finanţare pentru realizarea reţelei de canalizare în localitate. Este o nouă reuşită importantă a tânărului primar al comunei Oinacu: ” Ieri, la Ministerul Dezvoltării, împreună cu președintele filialei Giurgiu a PNL, Dan Motreanu, și cu colegul meu Marin Ghidănac, primarul comunei […]


Autorul articolului Editor
Sursa articol si detinatorul dreptului de autor: http://giurgiupesurse.ro/o-noua-reusita-pentru-fabian-tirca-primarul-comunei-oinacu/
Articol preluat automat prin functia rss pusa la dinpozitie de autor la adresa http://giurgiupesurse.ro/feed/
Titlu original Giurgiu Pe Surse – actualitate giurgiu, administratie giurgiu, stiri politice, social economic, editoriale giurgiu, dezvaluiri, soc, cancan, stiri locale
Data originala articol 24 mai 2023 15:06

Comentarii

comentarii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.