O postare trista a domnului profesor Cristian Apetrei din SUA…

Raed Arafat distribuie o actualizare privind COVID-19.

O postare trista a domnului profesor Cristian Apetrei din SUA mi-a atras atentia. Merita citita!

Cristian Apetrei

MOMENTUL ADEVARULUI

Un prieten mi-a atras atentia asupra acestui articol aparut ieri in Monitorul de Botosani.

https://www.monitorulbt.ro/…/reputat-medic-botosa…nean-rap…/…

Este anuntul decesului unui reputat psihiatru local ca urmare a complicatiilor COVID. Ajuns la terapie intensiva dupa ce a stat prea mult acasa si s-a autotratat. Drama familiei este cu atat mai mare cu cat, numai cu o luna inainte mama sa, o profesoara cunoscuta, a murit tot de COVID.

Doua din cele cateva milioane de cazuri care au indoliat planeta in cursul ultimului an. Drama uneia din numeroasele familii care au avut de suferit in acest timp. Survenita in timp ce unii descreierati se incapataneaza sa ramana inghetati in proiect si sa refuze sa accepte evidenta.

Poate va intrebati ce este particular in cazul doctorului Radu Nevinglovschi? Este ca decesul sau a survenit ca o consecinta a negarii realitatii in care traim. Doctorul Nevinglovschi era un avid cititor al “formatorilor de opinie” “specialisti” care au otravit societatea cu un mesaj in primul rand fals. In al doilea rand diviziv si care induce neincredere in reala expertiza si experienta profesionala. Care, in schimbul unei pseudocelebritati si adulatii obtinuta mai ales in segmentele sociale periferice si deranjate, au bombardat comunicarea sociala cu neadevaruri flagrante, cu pseudoinformatii, cu false ierarhii.

Timp de un an de zile mi s-a tot spus: “Lasa-i in plata Domnului, ca nu se uita nimeni in gura lor si toata lumea ii trateaza ca pe niste clovni”. Ei bine, ziua de ieri demonstreaza fara drept de apel greutatea cuvintelor. Si impactul lor. Doctorul Nevinglovschi a aderat la documentul doctorilor negationisti si asumandu-si-l complet. Cu semnatura. Pusa pe acest document cam in perioada in care mama sa era in terapie intensiva. Document pe care si l-a insusit atat de mult incat a preferat sa stea acasa atunci cand in mod evident starea sa se agrava.

O fi folosit schema Flaviei? Medicamentele Adinei? Argumentele „medicale” ale lui Razvan? Pe cele bioetico-stiintifico-fantastice ale profesorului Astarastoae (distribuit din belsug pe pagina doctorului Nevinglovschi)? Nu stiu si n-are de fapt importanta. Important este ca azi este ziua in care Doctorul Razvan Constantinescu si asociatii sai vor trebui sa-si asume consecintele actiunilor lor. Ei au obligatia morala ca macar sa posteze anuntul decesului prin COVID al unui semnatar si sa spuna ca era un urmaritor devotat al marilor corifei cunoscuti si ca probabil ca informatiile dobandite de la acestia i-au pecetluit soarta. Altfel, Razvan Constantinescu si asociatii sai vor ramane doar niste clovni tristi si periculosi. It!
https://www.activenews.ro/…/ACTUALIZARE-128-MEDICI-ROMANI-C…

Vezi mai multACTUALIZARE 18.04.2021: Numărul semnatarilor a ajuns la 128.  ACTUALIZARE 11.04.2021: Numărul semnatarilor a ajuns la 115.  ACTUALIZARE 09.04.2021: Numărul …

activenews.ro

ACTUALIZARE: 128 MEDICI ROMÂNI CONTRA DICTATURII COVID! Ei cer autorităților, în 11 puncte, revenirea la normalitate și „încetarea stării de teroare” pentru „o viroză care are morbiditate și mortalitate asemănătoare gripei sezoniere

ACTUALIZARE 18.04.2021: Numărul semnatarilor a ajuns la 128.  ACTUALIZARE 11.04.2021: Numărul semnatarilor a ajuns la 115.  ACTUALIZARE 09.04.2021: Numărul …ACTUALIZARE 18.04.2021: Numărul semnatarilor a ajuns la 128.  ACTUALIZARE 11.04.2021: Numărul semnatarilor a ajuns la 115.  ACTUALIZARE 09.04.2021: Numărul …

Comentarii

comentarii

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.