O societate de construcții, amendată de polițiștii locali pentru mizeria lăsată pe carosabil, de autocamioane…

O societate de construcții, amendată de polițiștii locali pentru mizeria lăsată pe carosabil, de autocamioane…

          De multe ori carosabilul orașului este murdărit de autovehicule mari, creând inconfort  circulației și o imagine urâtă ambientului, fiind vorba, până la urmă,  despre un Municipiu. 

Direcția Poliției Locale Giurgiu sanționează de fiecare dată astfel de derapaje de la normalitate. Așa se face că  în data de 17.03.2023, ora 12.45, polițiști locali din cadrul Compartimentului Protecția Mediului, aflați în serviciu, au surprins, în momentul patrulării, mai multe autovehicule de tonaj greu ce ieșeau dintr-un șantier cu anvelopele încărcate cu noroi,  murdărind carosabilul ,  existând în același timp riscul producerii unor accidente rutiere.

Societatea de construcții căreia aparțineau camioanele a fost sancționată pentru că nu a luat măsura curățării autovehiculelor, la ieșirea din șantier, conform H.C.L.M. nr.164/2022, cu o amendă în valoare de 2.000 lei și totodată a fost obligată să curețe carosabilul afectat.

Iată o măsură pe care o dorim cât mai des aplicată, pentru că, este știut, mizeria lăsată de autocamioane. ulterior se transformă în praf și microbii din aceștia pot afecta grav sănătatea trecătorilor.

(Jurnal) 

***   Rugăm cetățenii municipiului Giurgiu să apeleze Dispeceratul Poliției Locale Giurgiu pentru orice fapte care contravin legislației în vigoare, la numărul de telefon: 0246274668.    

          De multe ori carosabilul orașului este murdărit de autovehicule mari, creând inconfort  circulației și o imagine urâtă ambientului, fiind vorba, până la urmă,  despre un Municipiu.  Direcția Poliției Locale Giurgiu sanționează de fiecare dată astfel de derapaje de la normalitate. Așa se face că  în data de 17.03.2023, ora 12.45, […]


Autorul articolului admin
Sursa articol si detinatorul dreptului de autor: https://jurnalgiurgiuvean.ro/o-societate-de-constructii-amendata-de-politistii-locali-pentru-mizeria-lasata-pe-carosabil-de-autocamioane/?utm_source=rss&utm_medium=rss&utm_campaign=o-societate-de-constructii-amendata-de-politistii-locali-pentru-mizeria-lasata-pe-carosabil-de-autocamioane
Articol preluat automat prin functia rss pusa la dinpozitie de autor la adresa http://jurnalgiurgiuvean.ro/feed/
Titlu original Jurnal Giurgiuvean
Data originala articol 23 martie 2023 14:12

Comentarii

comentarii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.