Patru sirieni găsiți de Poliția de Frontieră în camionul unui turc (video)

Patru sirieni găsiți de Poliția de Frontieră în camionul unui turc (video)

Poliţiştii de frontieră din cadrul Punctului de Trecere a Frontierei Giurgiu au depistat în urma controlului efectuat asupra unui autocamion care se deplasa pe ruta Turcia – Lituania, patru cetăţeni sirieni ascunși în semiremorca mijlocului de transport.

 

La data de 13.03.2024, în jurul orei 10.30, în Punctul de Trecere a Frontierei Giurgiu, s-a prezentat pentru a intra în țară, un cetățean turc, în vârstă de 63 de ani, aflat la volanul unui autocamion. Șoferul transporta capace din fontă, din Turcia pentru Lituania.

La controlul de frontieră, polițiștii au observat că șnurul asigurator este secționat și lipit, motiv pentru care colegii noștri au procedat la deschiderea semiremorcii, ocazie cu care au descoperit ascunse patru persoane de sex masculin.

În cadrul cercetărilor, polițiștii de frontieră au efectuat controlul corporal asupra persoanelor, dar nu au fost descoperite documente care să ateste identitatea acestora, aceștia declarând că sunt cetățeni sirieni și că doreau să ajungă în Germania.

Având în vedere aspectele constatate, față de șoferul turc a fost instituită măsura de nepermitere a intrării pe teritoriul României pentru o perioadă de 5 ani, iar acesta, autocamionul și persoanele descoperite au fost preluate de către reprezentații Poliţiei de Frontieră Bulgare, în vederea continuării cercetărilor şi dispunerii măsurilor legale ce se impun.

Purtător de cuvânt ITPF GIURGIU                                              

Inspector de poliție  

Stan Raluca

Poliţiştii de frontieră din cadrul Punctului de Trecere a Frontierei Giurgiu au depistat în urma controlului efectuat asupra unui autocamion care


Autorul articolului Autor Reflectorul de Sud
Sursa articol si detinatorul dreptului de autor: https://reflectoruldesud.ro/patru-sirieni-gasiti-de-politia-de-frontiera-in-camionul-unui-turc-video/
Articol preluat automat prin functia rss pusa la dinpozitie de autor la adresa https://reflectoruldesud.ro/feed/
Titlu original Reflectorul de Sud
Data originala articol 14 martie 2024 15:30

Comentarii

comentarii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.