Pentru trei zile, Sala Sporturilor „Chauncey Hardy ” din Giurgiu a devenit sediul artelor marțiale.

Pentru trei zile, Sala Sporturilor „Chauncey Hardy ” din Giurgiu a devenit sediul artelor marțiale.

În perioada 17-19 februarie, la Sala Sporturilor „Chauncey Hardy ” din Giurgiu, s-a desfășurat Campionatul Național de JU-JITSU (JJIF), ediția 2023, pusă în scenă, în tandem, de Federația Română de Arte Marțiale și  Clubul Sportiv„ Aquila” Giurgiu (foto) și cu sprijinul Primăriei Municipiului Giurgiu.

Rezultatul a depășit orice așteptări din partea organizatorilor…În această competiție și-au demonstrat abilitățile, sportivi de la toate categoriile de vârstă, la secțiunile Duo, Show, Fighting și Ne-Waza.

Aglomerația a fost  mare în sala sporturilor atât  vineri cât și sâmbătă și duminică. Peste 620 de sportivi din 25 de cluburi din întreaga țară, cu centurile aferente la brâu au oferit un spectacol mai rar văzut în Giurgiu.

Spectatorii au umplut sectorul rezervat publicului, lăsându-se captați de  cele petrecute pe tatami, spectacolul fiind întrerupt doar de  forfota de pe margine a părinților sportivilor și de susținătorii acestora.

Având în vedere că această competiție a adunat laolaltă aproape toate cluburile din țară, nu avea cum să nu fie prezent și Președintele Federației Române de Arte Marțiale(FRAM), Florentin Marinescu.

La rândul nostru îl felicităm pe profesorul Ion Chelu, 8 DAN, vicepreședinte (FRAM), pentru oganizarea acesrui evenimet deosebit și nu în ultimul rând pentru rezultatele obținute de elevii săi.

Totodată trebuie precizat că profesorul Chelu rămâne un  membru important pentru FRAM , atât prin persoana sa cât și prin sportivii clubului, pe care îi pregătește.

La această competiție de nivel național Clubul  Aquila Giurgiu  a fost prezent cu 17 sportivi care au obținut nu mai puțin de 17 medalii: 8  medalii de aur, 7 medalii de argint și 10 medalii de   bronz.

(Costel Spînu)

În perioada 17-19 februarie, la Sala Sporturilor „Chauncey Hardy ” din Giurgiu, s-a desfășurat Campionatul Național de JU-JITSU (JJIF), ediția 2023, pusă în scenă, în tandem, de Federația Română de Arte Marțiale și  Clubul Sportiv„ Aquila” Giurgiu (foto) și cu sprijinul Primăriei Municipiului Giurgiu. Rezultatul a depășit orice așteptări din partea organizatorilor…În această competiție și-au demonstrat […]


Autorul articolului admin
Sursa articol si detinatorul dreptului de autor: https://jurnalgiurgiuvean.ro/pentru-trei-zile-sala-sporturilor-chauncey-hardy-din-giurgiu-a-devenit-sediul-artelor-martiale/?utm_source=rss&utm_medium=rss&utm_campaign=pentru-trei-zile-sala-sporturilor-chauncey-hardy-din-giurgiu-a-devenit-sediul-artelor-martiale
Articol preluat automat prin functia rss pusa la dinpozitie de autor la adresa http://jurnalgiurgiuvean.ro/feed/
Titlu original Jurnal Giurgiuvean
Data originala articol 21 februarie 2023 14:11

Comentarii

comentarii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.