Percheziții la Stănești; vizați: primarul și preotul din sat

Percheziții la Stănești; vizați: primarul și preotul din sat

Exclusivitate: percheziții în Stănesti-Giurgiu la primarul PSD Mitrea Dănuț, administratorul unei firme SC NOKA GASS SRL – Clejanu Valentin precum și la preotul din Stănești Cârstea Ciprian. Pe măsură ce aflam amănunte vă ținem la curent.

În această dimineață, polițiștii Serviciului de Investigare a Criminalității Economice, sub coordonarea Parchetului de pe lângă Judecătoria Giurgiu, pun în aplicare 4 mandate de percheziție domiciliară, în județul Giurgiu, la domiciliile unor persoane fizice și juridice, precum și la sediul unei instituții publice, în vederea documentării și probării activității infracționale.

În dosar se efectuează cercetări pentru săvârșirea infracțiunilor de abuz în serviciu, dacă funcționarul public ar fi obținut pentru sine sau pentru altul un folos necuvenit și fals material în înscrisuri oficiale.

În prezenta cauză penală se desfășoară cercetări cu privire la modalitatea presupus nelegală în legătură cu obținerea unor contracte de achiziții de către o instituție publică privind executarea unor lucrări și decontarea acestora către un operator economic, în baza unor documente nereale.

La sediul Inspectoratului de Poliție Județean Giurgiu vor fi citate 12 persoane, în vederea audierii, în calitate de martori.

Facem precizarea că, pe parcursul întregului proces penal, persoanele cercetate beneficiază de drepturile şi garanţiile procesuale prevăzute de Codul de procedură penală, precum şi de prezumţia de nevinovăţie.

video aici: https://www.facebook.com/reflectoruldesud/videos/657170706549470

Exclusivitate: percheziții în Stănesti-Giurgiu la primarul PSD Mitrea Dănuț, administratorul unei firme SC NOKA GASS SRL – Clejanu Valentin precum și


Autorul articolului Autor Reflectorul de Sud
Sursa articol si detinatorul dreptului de autor: https://reflectoruldesud.ro/perchezitii-la-stanesti-vizati-primarul-si-preotul-din-sat/
Articol preluat automat prin functia rss pusa la dinpozitie de autor la adresa https://reflectoruldesud.ro/feed/
Titlu original Reflectorul de Sud
Data originala articol 30 octombrie 2023 10:32

Comentarii

comentarii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.