PESTE 5.000 DE ELEVI DIN JUDEȚ BENEFICIAZĂ DE O MASĂ CALDĂ LA ȘCOALĂ

PESTE 5.000 DE ELEVI DIN JUDEȚ BENEFICIAZĂ DE O MASĂ CALDĂ LA ȘCOALĂ

Anunțul vine de la președintele PNL Giurigu, europarlamentarul Dan Motreanu, care precizează, într-o postare pe pagina sa oficială:

”5.041 de copii din 14 unități de învățământ din județul Giurgiu vor beneficia în acest an școlar de programul ”Masa caldă” în școli.

ℹ Lista celor 450 de învățământ beneficiare la nivel național a fost publicată de Ministerul Educației. Din județul Giurgiu au fost incluse, și în acest an, școlile din Florești-Stoenești, Stănești, Bolintin-Deal, Ghimpați, Toporu, Herăști, Schitu, Vedea, Cosoba, Bucșani, Răsuceni, Vărăști și Mihai Bravu și liceul din comuna Hotarele.
ℹ La preluarea guvernării de către PNL, 50 de școli beneficiau de acest program în toată țara. În 2020, numărul acestora a fost majorat la 150, iar în 2022 au fost efecutate trei majorări – de 150 la 300, de la 300 la 350 și de la 350 la 450.
ℹ Prin acest program, Ministerul Educației își propune să contribuie la prevenirea excluziunii sociale, abandonului şcolar şi la îmbunătățirea performanţelor şcolare. Copiii nu mai absentează de la școală și au o masă caldă la o oră fixă.
ℹ Ministerul Educației își propune să extindă programul la nivel național iar succesul programului pilot este un argument în acest sens. În urma analizei realizate de Ministerul Educației, pe parcursul derulării proiectului, se va decide asupra oportunității extinderii acestui program la nivel național.”
Anunțul vine de la președintele PNL Giurigu, europarlamentarul Dan Motreanu, care precizează, într-o postare pe pagina sa oficială: ”5.041 de copii din 14 unități de învățământ din județul Giurgiu vor beneficia în acest an școlar de programul ”Masa caldă” în școli. Lista celor 450 de învățământ beneficiare la nivel național a fost publicată de Ministerul …


Autorul articolului C.E.
Sursa articol si detinatorul dreptului de autor: https://giurgiu-news.ro/news/index.php/2023/10/25/peste-5-000-de-elevi-din-judet-beneficiaza-de-o-masa-calda-la-scoala/
Articol preluat automat prin functia rss pusa la dinpozitie de autor la adresa https://giurgiu-news.ro/news/index.php/feed/
Titlu original Giurgiu News
Data originala articol 25 octombrie 2023 18:03

Comentarii

comentarii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.