Peste un milion de lei alocat de Primăria municipiului Giurgiu…

Primaria Municipiului Giurgiu

Peste un milion de lei alocat de Primăria municipiului Giurgiu pentru încălzirea orașului

✅Primăria municipiului Giurgiu luptă în continuare pentru a găsi fondurile necesare plății gazului în avans, astfel încât să nu fie sistată furnizarea agentului termic și către populație. În acest sens, administrația locală din Giurgiu a obținut de la furnizor o păsuire de două zile, adică până vineri 7 ianuarie.

➡Mâine, 6 ianuarie 2022 va avea loc ședința extraordinară a Consiliului Loc…al, iar pe ordinea de zi este supus atenției proiectul de hotărâre prin care, o sumă în valoare de 500.000 lei va fi alocată, cel târziu în data de 7 ianuarie către Uzina Termoelectrica Production Giurgiu, dată la care aceasta poate opera plata în avans către furnizorul de gaze.

✅În altă ordine de idei, cu mari eforturi a fost solicitată și obținută de la Direcția de Finanțe, suma de 523 mii ce provine din sume TVA, aferentă consumului de energie termică către unitățile de învățământ, cu drept de utilizare în data de 07 ianuarie 2022.

✅Astfel, peste 1 milion de lei va fi alocat, vineri 7 ianuarie, pentru plata în avans a gazului de către Primăria municipiului Giurgiu, iar din data de 10 ianuarie va fi reluată furnizarea agentului termic în unitățile de învățământ din municipiu.

Vezi mai mult

Comentarii

comentarii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.