Petrecerile de fițe din Mamaia au fost vizate de către autorități. Amenzile aplicate la Loft și la Nuba

Turiștii au luat cu asalt acest weekend litoralul românesc, pentru a sărbători în minivacanța de 1 Mai și Paște. Astfel, localurile au devenit neîncapătoare, lucru care a atras o parte dintre autorități să inspecteze cum se desfășoară petrecerile în Mamaia.

Petrecerile din Mamaia au fost vizitate de către autorități

Petrecăreții dar și patronii cluburilor din Mamaia au fost surprinși să vadă că polițiștii din stațiune, au început verificările mai multor cluburi de pe litoral. Printre cluburile verificate se numără și celebrele cluburi de fițe de pe litoral, Loft și Nuba, a căror patroni nu au scăpat de sancțiuni.

Astfel, în data de 1 Mai, polițiștii stațiunii Mamaia au aplicat mai multe amenzi pe baza nerespectării măsurilor de protecție sanitară, Loft și Nuba primind amenzi în contravaloare de 6.000 de lei.

„Poliţişti din cadrul Poliţiei staţiunii Mamaia s-au sesizat din oficiu cu privire la faptul că, pe terasele a două cluburi din staţiune, nu se respectă normele de distanţare socială, mai exact persoanele nu stăteau la mesele amenajate. Administratorii în cauză au fost sancţionaţi contravenţional cu amendă în valoare totală de 6.000 lei, conform Legii nr. 55/2020, a transmis IPJ Constanţa.

Petrecaretii au fost la randul lor sanctionati de catre politisti
Petrecaretii au fost la randul lor sanctionati de catre politisti

Dansul a fost interzis pe litoral în acest weekend

Turiștii nu au scăpat nici ei de amenzi, având în vedere că în aceeași zi (n.r. – sâmbătă), în jurul orei 21:30, polițiștii din cadrul Biroului de Poliție Vama Veche – 2 mai, au constatat în timpul serviciului și s-au autosesizat în cazul unor turiști. Aceștia se aflau în fața unei terase din stațiunea Vama Veche, astfel că mai multe persoane dansau, lucru care contravine măsurilor de distanțare fizică.

Polițiștii au constatat că cinci tineri cu vârstele cuprinse între 18 și 29 de ani, au reușit să organizeze petreceri pe plajă. Aceștia au difuzat muzică cu ajutorul unor boxe care erau alimentate de la un generator de curent electric. Cei cinci tineri au fost sancționați contravențional cu cu câte o amendă în contravaloare de 2.000 de lei, conform Legii 55/2020.

„Poliţiştii constănţeni au procedat la îndepărtarea persoanelor în cauză, punându-le în vedere să respecte prevederile legale în contextul pandemiei de Covid 19”, susţine IPJ Constanţa.

Acestea nu au fost singurele sancțiuni aplicate. Așadar, polițiștii din cadrul Biroului de Poliție Vama Veche –  2 Mai au mai aplicat 17 sancțiuni contravenționale. Valoarea totală a acestora este de 3.500 de lei, dintre care, 10 au fost avertismente. Toate aceste măsuri contravenționale au fost aplicate turiștilor care au încălcat normele de ordine și siguranță publică, în actualul context pandemic.

Read More
Reflectorul de Sud

Comentarii

comentarii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.