Photos from Primaria Municipiului Giurgiu’s post

ŞEDINŢĂ DE LUCRU A GRUPULUI DE ACȚIUNE PRIVIND PREVENIREA ȘI COMBATEREA CORUPȚIEI

Astăzi, 2 decembrie 2020, la sediul Primăriei Municipiului Giurgiu a avut losc ședința de lucru a Grupului de Acțiune privind Prevenirea și Combaterea Corupției, în cadrul căreia a fost analizată activitatea acestuia.

Pentru parcursul anului 2020 GAPCC a avut drept acţiuni principale informarea cetățenilor privind lupta anticorupție la nivelul Municipiului Giurgiu. Din cauza restricțiilor impuse de pandemia Covid 19, nu au mai fost organizate întâlniri cu cetățenii municipiului (conform programului), motiv pentru care, cei prezenți la ședința de astăzi, au luat decizia ca informațiile adresate giurgiuvenilor să fie transmise prin alte mijloace. Astfel, va fi activată pagina de facebook a grupului de acțiune, informațiile fiind transmise și prin intermediul site-ului și a paginii de facebook ale primăriei.

La ședința de lucru au participat reprezentanții entităților care au semnate convenții de colaborare cu Primăria Municipiului Giurgiu, respectiv directorul Clubului Sportiv Municipal Giurgiu, Viorica Țigău și Adrian Căciulan, reprezentant al Primăriei Comunei Malu. De asemenea, a fost propusă modificarea statutului GAPCC, astfel încât entitățile care încheie convenții de colaborare cu Primăria municipiului Giurgiu să aibă nominalizați membri în GAPCC cu drept de vot.

În cadrul întâlnirii, membrilor GAPCC li s-a adus la cunoștință că există un singur coordonator al Comisiei de Implementarea a Strategiei Naționale Anticorupție și GAPCC constituite la nivelul Primăriei Municipiului Giurgiu, respectiv Ionel Muscalu, administratorul public al municipiului.
Reamintim faptul că la nivelul municipiului Giurgiu a fost constiutit Grupul de Acțiune privind Prevenirea și Combaterea Corupției (GAPCC) ca urmare a derulării proiectului ”Servicii transparente către cetățeni – Administrație locală performantă (SETALP).

(Feed generated with FetchRSS)

Comentarii

comentarii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.