Ploaie, polei și vânt la Giurgiu, la început de săptămână

Ploaie, polei și vânt la Giurgiu, la început de săptămână

Meteorologii au emis o informare de precipitații moderate cantitativ, polei și intensificări ale vântului, valabilă de luni, 15.01.2024 (ora 10) până marți, 16.01.2024 (ora 18).
În restul țării, în intervalul menționat, aria precipitațiilor va fi în extindere treptată începând din vest. Va ninge și se va depune strat de zăpadă, pe parcursul zilei de luni în zona Munților Apuseni și în jumătatea de nord a Carpaților Orientali, iar în noaptea de luni spre marți (15 /16 ianuarie) și în restul zonei montane, precum și în regiunile intracarpatice. Izolat, în zona de munte se vor acumula cantități de apă de 10…15 l/mp.
În regiunile sudice și estice, în noaptea de luni spre marți, pe arii restrânse vor fi depuneri de polei.
Temporar, vântul va prezenta intensificări la munte, cu precădere în zona înaltă, unde vor fi rafale în general de 60…80 km/h viscolind zăpadă. Vântul se va intensifica și în zonele joase de relief, cu viteze mai mari pe parcursul zilei de marți (16 ianuarie), când în sudul Olteniei și al Transilvaniei și în sud-vestul Munteniei se vor atinge viteze de 45…60 km/h.

Meteorologii au emis o informare de precipitații moderate cantitativ, polei și intensificări ale vântului, valabilă de luni, 15.01.2024 (ora 10) până marți, 16.01.2024 (ora 18). În restul țării, în intervalul…


Autorul articolului Redacție Giurgiu-Tribune
Sursa articol si detinatorul dreptului de autor: https://giurgiu-tribune.ro/ploaie-polei-si-vant-la-giurgiu-la-inceput-de-saptamana/
Articol preluat automat prin functia rss pusa la dinpozitie de autor la adresa http://giurgiu-tribune.ro/feed/
Titlu original Giurgiu-Tribune
Data originala articol 15 ianuarie 2024 12:28

Comentarii

comentarii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.