Poliția ar trebui să se autosesizeze. Ce și-a montat Iancu Sterp pe noua sa mașină. E complet ilegal

Iancu Sterp riscă probleme mari cu Poliția după ce a postat un filmuleț pe canalul său de Youtube și le-a prezentat fanilor săi ce și-a montat pe mașină. Noile dotări sunt ilegale!

Cum încalcă legea Iancu Sterp

Iancu Sterp este foarte mândru de bolidul său și nu ratează nicio ocazie de a se lăuda cu el. Recent, fostul cumnat al lui Carmen de la Sălciua a publicat un material video pe canalul său de Youtube și le-a prezentat fanilor săi cum și-a modificat bolidul.

Fratele lui Culiță a fost atât de entuziasmat și nu a mai ținut cont că încalcă legea. Iancu Sterp și-a montat pe mașina sa, marca Nissan, un sistem de avertizare sonoră asemănătoare cu cea a autorităților. Potrivit legii, acest lucru este complet interzis.

Șoferii care încalcă această lege riscă să plătească amenzi uriașe, ce pot ajunge până aproape de 3.000 de lei. Conform Legii nr. 152/2019, conducătorii auro sunt sancționați dacă nu respectă regulile privind utilizarea sistemelor speciale de avertizare sonoră sau luminoasă.

Concret, dacă nu au acest drept, cei ce montează pe mașini și folosesc sirene sau girofaruri riscă amenzi de aproape 3.000 de lei. Mai exact, nerespectarea acestei reguli aduce sancțiuni încadrate în clasa a IV-a (ultima care vizează persoanele fizice), respectiv amenzi cuprinse între 1.305 lei și 2.900 de lei, potrivit avocatnet.ro.

[embedded content]

Cine este Iancu Sterp

Iancu Sterp, în vârstă de 22 de ani, este fratele mai mic al lui Culiță Sterp. Aceasta a devenit cunoscut pentru publicul larg după ce a participat la emisiunea „Puterea Dragostei”, difuzată la postul de televiziune Kanal D. Pe parcursul emisiunii, fostul cumnat al lui Carmen de la Sălciua a avut o relație de scurtă durată cu o concurentă pe nume Roxana.

De asemenea, tânărul a participat și la emisiunea „ Survivor România ”, iar acest lucru s-a întâmplat chiar înainte de a se înscrie și fratele său. Cei doi au fost concurenți în sezoane diferite. Iancu Sterp declara că s-a înscris la acest show pentru că se consideră o persoană competitivă și deține calitățile potrivite pentru a câștiga acest concurs.

Iancu Sterp studiază la Agronomie și a ales acestă facultate, fiindcă dorește să se ocupe pe viitor de ferma familiei sale din satul Tuștea. Tânărul este pasionat de sport și a jucat fotbal în liga a IV-a și a V-a. În prezent, fratele lui Culiță Sterp este vlogger.

SURSĂ ARTICOL

Read More
Reflectorul de Sud

Comentarii

comentarii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.