Poliţia Bolintin-Vale. Din suflet, pentru suflete!

Poliţia Bolintin-Vale. Din suflet, pentru suflete!

În apropierea Sfintelor Sărbători Pascale, polițiștii din cadrul Poliției orașului Bolintin-Vale au vrut să fie alături de persoanele nevoiașe, pentru a le face sărbătorile mai frumoase.

Vineri, 14 aprilie, a.c. poliţiştii au reușit să se mobilizeze și să aducă un zâmbet și un strop de fericire pe chipurile a trei familii din localitățile Bolintin-Vale, Crivina și Malu Spart din județul Giurgiu, după ce au împărțit mai multe pachete cu alimente și cadouri.

Deși modeste, cele trei familii își cresc copiii așa cum pot mai bine, oferindu-le cele mai de preț lucruri: bunătate, încredere în sine și multă dragoste părintească.

Vizibil emoționați, atât părinții, bunicii și copii au primit cu bucurie vizita poliţiştilor, mulțumindu-le sincer, cei mici răsplătindu-i și cu îmbrățișări călduroase.

În apropierea Sfintelor Sărbători Pascale, polițiștii din cadrul Poliției orașului Bolintin-Vale au vrut să fie alături de persoanele nevoiașe, pentru a le face sărbătorile mai frumoase. Vineri, 14 aprilie, a.c. poliţiştii au reușit să se mobilizeze și să aducă un zâmbet și un strop de fericire pe chipurile a trei familii din localitățile Bolintin-Vale, Crivina […]


Autorul articolului Obiectiv Gr.
Sursa articol si detinatorul dreptului de autor: https://obiectivgiurgiu.ro/politia-bolintin-vale-din-suflet-pentru-suflete/
Articol preluat automat prin functia rss pusa la dinpozitie de autor la adresa http://obiectivgiurgiu.ro/feed/
Titlu original ObiectivGiurgiu.Ro – cotidian de informație, opinie și atitudine civică
Data originala articol 15 aprilie 2023 16:06

Comentarii

comentarii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.