Azi-noapte, pompierii s-au luptat cu flăcările, timp de 4 ore, pentru a stinge o casă din satul Novaci (orașul Mihăilești)

Azi-noapte, pompierii s-au luptat cu flăcările, timp de 4 ore, pentru a stinge o casă din satul Novaci (orașul Mihăilești)

O casă din localitatea Novaci ( orașul Mihăilești), județul Giurgiu, a luat foc, azi-noapte, cel mai probabil din cauza jarului căzut din centrala termică. Incendiul a fost lichidat după aproximativ patru ore, timp în care pompierii au intervenit eroic pentru stingerea focului…

Proprietara, o femeie în vârstă de 73 de ani, a fost trezită din somn de fumul dens și a reușit să iasă la timp din casă.

La fața locului s-au deplasat pompierii din cadrul Gărzii de Intervenție Mihăilești și Detașamentului Bolintin Deal, cu două autospeciale de stingere cu apă și spumă.

Aceștia au constatat faptul că incendiul se manifesta într-un dormitor de la mansardă și la acoperișul locuinței.

Au ars mobilierul dintr-o cameră, acoperișul casei pe o suprafață de aproximativ 60 mp. și al unei anexe pe circa 30 mp. și o tonă de lemne.

(Jurnal)

O casă din localitatea Novaci ( orașul Mihăilești), județul Giurgiu, a luat foc, azi-noapte, cel mai probabil din cauza jarului căzut din centrala termică. Incendiul a fost lichidat după aproximativ patru ore, timp în care pompierii au intervenit eroic pentru stingerea focului… Proprietara, o femeie în vârstă de 73 de ani, a fost trezită din […]


Autorul articolului admin
Sursa articol si detinatorul dreptului de autor: https://jurnalgiurgiuvean.ro/pompierii-s-au-luptat-cu-flacarile-timp-de-4-ore-pentru-a-stinge-o-casa-din-novaci-orasul-mihailesti/?utm_source=rss&utm_medium=rss&utm_campaign=pompierii-s-au-luptat-cu-flacarile-timp-de-4-ore-pentru-a-stinge-o-casa-din-novaci-orasul-mihailesti
Articol preluat automat prin functia rss pusa la dinpozitie de autor la adresa http://jurnalgiurgiuvean.ro/feed/
Titlu original Jurnal Giurgiuvean
Data originala articol 10 februarie 2023 19:11

Comentarii

comentarii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.