Premierul Ucrainei, care citează serviciile secrete occidentale: ‘Rusia vrea să ne declare război în 9 mai!’

Premierul Ucrainei Denis Șmigal afirmă că liderii politici de vârf din Rusia, potrivit serviciilor de informații  externe, discută să declare pe 9 mai un „război” împotriva Ucrainei, relatează presa ucraineană.

<!–->

„Potrivit serviciilor de informații partenere, Rusia are astfel de intenții – pe 9 mai, să declare un război. Astfel de conversații, înțelegem că există. Asemenea posibilități se discută în conducerea politică de vârf, potrivit, repet, serviciile de informații partenere. Dacă se va întâmpla asta, vom vedea. În orice caz, vom lupta până la victoria completă asupra ocupantului și a agresorului”, a spus Șmigal.

Vezi si: Contraspionajul ucrainean lansează ‘bomba’: Rusia are deja un plan de invadare a Moldovei, care poate începe pe 9 mai; strategia Moscovei

<!–->

Pe 4 mai, purtătorul de cuvânt al Kremlinului, Dmitri Peskov, a numit „prostii” informațiile apărute în public cum că președintele rus Vladimir Putin va declara oficial război Ucrainei pe 9 mai.

Anterior, presa a scris că Putin ar putea declara oficial război Ucrainei pe 9 mai. CNN, citând oficiali occidentali pe 2 mai, a scris că Putin ar putea declara oficial război Ucrainei pe 9 mai, ceea ce i-ar permite să efectueze o mobilizare generală și să atragă forțe de rezervă.

Știre preluata de la STIRIPESURSE.RO

Read More

Reflectorul de Sud

Comentarii

comentarii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.