Președintele Dumitru Beianu: ”Drogurile distrug vieți!”

Președintele Dumitru Beianu: ”Drogurile distrug vieți!”

Cu organizare asigurată de Clubul Rotary, Teatrul Vianu a găzduit întâlnirea liceenilor de la Barbu, Maiorescu și Vianu cu organizatori, specialiști și invitați de onoare, tema discuțiilor fiind pericolul reprezentat de droguri pentru tânăra generație.

A fost considerat important să evidențiem, cu diferite argumente, același crunt adevăr: drogurile distrug multe destine ale unor tineri care, dincolo de altele, se dovedesc ca fiind insuficient informați!

Marian Drăgulescu, Bodo și, mai ales tânărul care și-a prezentat experiența terifiantă ca fost consumator, au creat, sper, motive serioase de meditație.

CJ se va implica, anul viitor, alături de Palatul Copiilor și Inspectoratul Școlar, într-un proiect care va atrage tinerii în lupta împotriva drogurilor, finanțând activitatea detașamentelor anti-drog, formate din liceeni.

Felicitări organizatorilor și moderatorului, expert în domeniu, dl. Cătălin Țone! – notează, pe pafina sa de facebook, președintele CJ, Dumitru Beianu.

 

Cu organizare asigurată de Clubul Rotary, Teatrul Vianu a găzduit întâlnirea liceenilor de la Barbu, Maiorescu și Vianu cu organizatori,


Autorul articolului Autor Reflectorul de Sud
Sursa articol si detinatorul dreptului de autor: https://reflectoruldesud.ro/presedintele-dumitru-beianu-drogurile-distrug-vieti/
Articol preluat automat prin functia rss pusa la dinpozitie de autor la adresa https://reflectoruldesud.ro/feed/
Titlu original Reflectorul de Sud
Data originala articol 14 noiembrie 2023 14:33

Comentarii

comentarii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.