Preşedintele PSD Giurgiu, deputatul Marian Mina: Susţin orice proiect bun pentru oraşul şi judeţul nostru, am spus-o şi o repet, indiferent cine-l iniţiază sau din ce partid este!

Preşedintele PSD Giurgiu, deputatul Marian Mina: Susţin orice proiect bun pentru oraşul şi judeţul nostru, am spus-o şi o repet, indiferent cine-l iniţiază sau din ce partid este!

Marian Mina

Am şi demonstrat asta, întotdeauna, la fel şi colegii mei social-democraţi din Consiliul Judeţean şi din cel Local Giurgiu.
Nu voi susţine, însă, niciodată, nişte iniţiative aberante, tot felul de idei prezentate drept investiţii „de amploare”, dar care nu fac altceva decât să îndatoreze giurgiuvenii pe zeci de ani de acum înainte. Iar campusul dual, în forma promovată, este, în opinia mea, un proiect pur politic, o încercare de a obţine capital electoral şi, cel mai grav, doar o sursă de tocat banii publici, fără niciun rezultat pentru giurgiuveni. De altfel, cred că cei care vor avea de câştigat din asta vor fi doar firmele care-i vor face SF-urile preşedintelui CJ, Dumitru Beianu. Chiar cred că pe dânsul nici nu-l interesează dacă proiectul ajunge la final şi sunt convins că ştie că n-are sorţi de izbândă.
Nu mă bucur că primarul municipiului, Adrian Anghelescu, coleg în PNL cu dl. Beianu, îmi dă acum dreptate şi recunoaşte că Giurgiu NU poate susţine financiar acest campus. Bine ar fi fost să facem asta, dar realitatea bate SF-urile domnului preşedinte al CJ Giurgiu. Acum este nevoie de bani pentru spitale, pentru drumuri, pentru şcolile pe care deja le avem(din păcate, am văzut în satele din judeţ unele mai frumoase decât cele din oraş), avem nevoie mai întâi de investitori cărora să le oferim, apoi, forţă de muncă. Nu ar trebui, mai întâi, să fim siguri că cel puţin 400 de copii giurgiuveni, în fiecare an, vor renunţa la liceele teoretice pentru a învăţa o meserie? Că avem dascăli pentru ei? Cine va răspunde dacă acest campus nu va funcţiona şi vom da înapoi zeci de milioane de euro?
Iar scuzele tardive ale dlui. Beianu, deşi mă îndoiesc că ar fi capabil să-şi recunoască incompetenţa, nu ne vor încălzi cu nimic.

Am şi demonstrat asta, întotdeauna, la fel şi colegii mei social-democraţi din Consiliul Judeţean şi din cel Local Giurgiu. Nu voi susţine, însă, niciodată, nişte iniţiative aberante, tot felul de idei prezentate drept investiţii „de amploare”, dar care nu fac altceva decât să îndatoreze giurgiuvenii pe zeci de ani de acum înainte. Iar campusul dual, […]


Autorul articolului Editor
Sursa articol si detinatorul dreptului de autor: http://giurgiupesurse.ro/presedintele-psd-giurgiu-deputatul-marian-mina-sustin-orice-proiect-bun-pentru-orasul-si-judetul-nostru-am-spus-o-si-o-repet-indiferent-cine-l-initiaza-sau-din-ce-partid-este/
Articol preluat automat prin functia rss pusa la dinpozitie de autor la adresa http://giurgiupesurse.ro/feed/
Titlu original Giurgiu Pe Surse – actualitate giurgiu, administratie giurgiu, stiri politice, social economic, editoriale giurgiu, dezvaluiri, soc, cancan, stiri locale
Data originala articol 16 octombrie 2023 19:10

Comentarii

comentarii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.